Autor Zpráva
Jéža
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Zdravim,

mam jeden menší problém. Udělal jsem si ve flashi přehrávač písniček do webu, avšak mám jeden problém. Když ho spustím v počítači, všechno funguje jak má, písničky hrajou, dají se bez problému překlikávat mezi sebou, avšak jakmile přehrávač umístím na web, zobrazí se mi pouze jeho grafika, ale přehraje mi velký kulový (Jak v mozzile,tak IE) :-) nevíte někdo co s tim?

-> kód:

<EMBED src="player.swf"
quality="high"
scale="noborder"
width="100"
height="50"
wmode="opaque"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>
Bubák
Profil
Může to být podobné, jako www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Hlad
Profil *
uved cast zdrojaku

jak nacitas sound a odkud
Jéža
Profil *
Zvuk by se mel nacitat primo do flashe, soubory se jmenujou stejne,jako jsou uvedeny ve zdroji a spatny lomitka tam taky nikde doufam nemam...

skladby = new Array();
skladby[0] = "allISgone.mp3";
skladby[1] = "Dammit.mp3";
skladby[2] = "Everymoment.mp3"
skladby[3] = "Imgay.mp3"
skladba = 0;


_soundbuftime = 5;


startMusic = function (music) {
song = new Sound();
song.loadSound(music, true);
pozice = 0;
paused = false;
};

pauseMusic = function () {
if (paused) {
song.start(pozice, 1);
paused = false;
} else {
pozice = song.position;
pozice = pozice/1000;
song.stop();
paused = true;
}
};

stopMusic = function () {
pozice = 0;
song.stop();
};

playMusic = function () {
song.start(pozice, 1);
paused = false;
};

nextMusic = function () {
skladba++;
if (skladba>=skladby.length) {
skladba = 0;
}
startMusic(skladby[skladba]);
};

prevMusic = function () {
skladba--;
if (skladba<=-1) {
skladba = skladby.length-1;
}
startMusic(skladby[skladba]);
};

startMusic(skladby[skladba]);


---------
pak mam nastaveny na tlacitko play tohle:

on (release) {
playMusic();
}

tak nevim jestli mi tam neco nechybi, protoze ve flashi teprve začínam.
Jéža
Profil *
Už je to dobrý, už to mam. Já vocas tam nedal umístění souborů, ted sem si vsimnul v tom kodu co jsem poslal ze tam mam nazvy, ale umisteni je fuc :D i tak dik za ochotu :-)
Zdenal
Profil *
Zdarec,
ohledne playeru bych se rad zeptal na jednu vec. Potrebuju, aby po skonceni jakekoliv pisnicky hrala automaticky dalsi.
**********
extMusic = function () {
skladba++;
if (skladba>=skladby.length) {
skladba = 0;
}
startMusic(skladby[skladba]);
};
startMusic(skladby[skladba]);
song.onSoundComplete = function() {
nextMusic();
};
**********
Nasel jsem i par rad tady na foru ... jenze jak se snazim , tak se snazim a vysledek nulovy :o) .... po prvni pisnicce mi to automaticky dalsi hrat zacne, ale dalsi uz ani ranu. Zkousel jsem i variantu , ze jsem dal onSound do cyklu , jenze to nevedlo nikam :o)
Mohl by mi nekdo pls poradit?
Dikes

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: