Autor Zpráva
tomm
Profil *
Ahoj asi to bude jednoduché ale já jsem to ještě nedělal, co mám udělat abych mohl vložit flash do hotové PHP stránky? je to jen jednoduchá galerie.
Bubák
Profil
Třeba takhle:
http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky
tomm
Profil *
ne pořád stejný problém... píšu stránku v HTML-Kitu a tak se mi to sice zobrazí ale nefunguje, a když tu stránku pustím přes EasyPhp tak je místo toho bílé místo.. tak nevím
tomm
Profil *
není to třeba nastavit nějak přímo při tvorbě té animace?
Langys
Profil *
není :o)) hod sem link..
Silent-Sfinga
Profil *
Dej flash do stejného adresáře jako php stránka. pak to půjde

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: