Autor Zpráva
enoice
Profil
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

fakt nevim jestli jsem nasel u flashe bug, nebo jestli je nejakej muj problem
- tohle je postup jak si muzete zkusit muj problem, prisel jsem na to nejak jinak, ale to je slozitejsi postup,
jednoduse:

- kdyz ve flashi udelam staticke textove pole, vlozim do nej text, pak někde udelam odkaz, cely text dam do movie clipu.
- vyexportuju do swf
zatim pohoda
- pak se presunu do editoru, kouknu jak je ten MC velký ( já tu mám například 600px )
- pojmenuju instanci MC treba textik
- do framu dam trace(this.textik._height+" px");
- po exportu mi to napise nejak 585 px, nebo treba jindy zase 670 px... je to strasny

- pro upresneni, chtel jsem to pouzit do scrollbaru, a docela mi vadilo ze byl pak pod textem 70 pixelovej prostor, nebo se to zase neposouvlo cely...
Hanz
Profil
enoice
Bude to zřejmně chyba utebe. Mi to jede normálně. Může, ale taky záviset na verzi flashe. Udělej takovou jednoduchou změnu a nech tu velikost vypsat do dynamic textu. A potom dej ten *.swf někam na stáhnutí. Rád bych se na to podíval (můžeš k omu přibalit i ten *.fla).
enoice
Profil
problem.zip - ale je to v MX 2004, zkousel jsem to i v MX, ale stejne to blblo
enoice
Profil
mala oprava k prispevku č. 1

- kdyz ve flashi udelam staticke textove pole, vlozim do nej text, pak někde udelam odkaz v textu, cely text dam do movie clipu.
Hanz
Profil
enoice
Normálně mi to pořád ukazuje 264.8 což je normální. Ono se to vždy liší od toho co ti to ukazuje při editaci. Nejsem si jistý, ale je to proto že to po vyexportování bere výšku jen textu a to textové pole se zruší.
ënoice
Profil *
tak to je fakt divny...
G.M.Kenny
Profil *
nějaký ten bug už jsem zažil...naštěstí pro mě to nová verze, nebo update vyřešil......

uf nejsem žádný profík a primármě hledám chybu v sobě .....už jsem to i vzdával a pak se o tom někde dočet, stáhl opravu a pohoda.....pro amatéra to jsou muka ! he he

Bohužel ti neporadím...skoušet a skoušet až se zdaří....

S pixlama jsem měl taky občas problémy, ale ve Flash 8 je nemám...že by vážně nějaký bug?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.