Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
chipi Profil |
#1 · Zasláno: 29. 1. 2008, 11:33:22
Ahoj lidi.Jsem ve flashi v podstatě v zacatcich.Nasel sem uz jednu diskuzi na toto tema,ale nepomohlo to.Jde o centrovani cele flash stranky v prohlížeči.V diskuzi tam nekdo radil aby se v html nastaveni nastavili procenta na 100 jak vyska tak sirka,defautnul alignment a nastavil se no scale.Jenze me vzniknul problem kdyz mam ty stranky delsi a chci nima normalne rolovat tak mi to tohle uz nedovoluje,proste se roztahnou uprostred prohlizece a konec,zkousel sem vsechny kombinace nastaveni a jediny je slo prohlizet cele bylo pri nastaveni match movie ale to je zase za boha nemuzu vycentrovat na stred.Nevedel byste nekdo jak na to,díky za kazdou odpoved.
|
||
Rokka Profil |
#2 · Zasláno: 29. 1. 2008, 12:12:58
Ahoj, resil jsem taky tenhle problem. Ve flashi jsem na to neprisel nebo spis jsem nemel tolik casu s hledanim a tak. Obesel jsem to jednoduse tim, ze jsem vlozil swf soubrou do html stranky. V samotnem html soubrou jsem pakt objekt vycentroval pomoci css stylu. obejkt vlozis do divu a nastylujes ho. Nemusis mit ani zaklady html aby jsi to tohle zvladnul.
|
||
chipi Profil |
#3 · Zasláno: 29. 1. 2008, 12:49:21
Jasny,rikal sem si jen aby mi sel preloader ale tak s tim snad nebude problem,diky moc za odpoved.
|
||
Rokka Profil |
#4 · Zasláno: 29. 1. 2008, 17:58:28
Html, ti zachova swf soubrou cely, nezmeni jeho obsah, takze ti preloader musi jit uplne v pohode
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0