Autor Zpráva
chipi
Profil
Ahoj lidi.Jsem ve flashi v podstatě v zacatcich.Nasel sem uz jednu diskuzi na toto tema,ale nepomohlo to.Jde o centrovani cele flash stranky v prohlížeči.V diskuzi tam nekdo radil aby se v html nastaveni nastavili procenta na 100 jak vyska tak sirka,defautnul alignment a nastavil se no scale.Jenze me vzniknul problem kdyz mam ty stranky delsi a chci nima normalne rolovat tak mi to tohle uz nedovoluje,proste se roztahnou uprostred prohlizece a konec,zkousel sem vsechny kombinace nastaveni a jediny je slo prohlizet cele bylo pri nastaveni match movie ale to je zase za boha nemuzu vycentrovat na stred.Nevedel byste nekdo jak na to,díky za kazdou odpoved.
Rokka
Profil
Ahoj, resil jsem taky tenhle problem. Ve flashi jsem na to neprisel nebo spis jsem nemel tolik casu s hledanim a tak. Obesel jsem to jednoduse tim, ze jsem vlozil swf soubrou do html stranky. V samotnem html soubrou jsem pakt objekt vycentroval pomoci css stylu. obejkt vlozis do divu a nastylujes ho. Nemusis mit ani zaklady html aby jsi to tohle zvladnul.
chipi
Profil
Jasny,rikal sem si jen aby mi sel preloader ale tak s tim snad nebude problem,diky moc za odpoved.
Rokka
Profil
Html, ti zachova swf soubrou cely, nezmeni jeho obsah, takze ti preloader musi jit uplne v pohode

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: