Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Orchys Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 11. 2004, 16:38:18
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně. Potřeboval bych poradit, jak udělat ve flashi banner, který se po mouseOver zvětší třeba na dvojnásobek s tím, že překryje původní obsah stránky (html) a "neodstrčí ho" a po mouseOut se zase zmenší na původní velikost. Děkuji za radu. |
||
T3RMiX Profil |
#2 · Zasláno: 3. 11. 2004, 18:36:02
Zkus nastavit tomu Flashu z-index vetsi nez ma ta stranka, a nastavit mu průhlednost.
|
||
Časová prodleva: 22 dní
|
|||
male_fatale Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 11. 2004, 15:14:33
Nejspis myslis nejake reklamni bannery, touhle otazkou jsem se take zabyval. Musis mi dva swf soubory . Prvni ktery bude jako "lakadlo" a po najeti se ti ukaze druhy. Vsechno ostatni musis napsat v nejakem jazyce (nejspis java script). Pro ukazku bych ti neco mohl poslat, ale prave tady nic nemam takze smula :)
|
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
ukboy Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 2. 2005, 23:17:54
Zdrawiim.. male_fatale..
mohl by jsi mi taky poslat ten jawascript? Moc by se mi hodil bo v jawa scriptovani neumim vubce delat.. :) a kdyz tak nejake vysvetleni jak to vse udelat.. predem moc dekuji :o) noelcom@centrum.cz |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
enoice Profil |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2005, 19:12:51
hoši hoši, to s tim javascriptem je podle me docela blbost...
kdyz pouzivate bannerovej vymenovej system tak to jen tak nejde... ale kdyz mate banner na strance nakyho kamos, tak si staci trosku pohrat s flashem a CSSkama... u flashe pruhledny pozadi....casem vam poslu odkaz... |
||
sanxo Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2005, 22:47:53
inac tie rozbalovacie bannery (co sa automaticky rozbalia) ma slusne povedane "PIIIIIIIIIP"! poznam ludi, ktori kvoli takymto veciam odinstalovali FlashPlayer. Len tak dalej...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0