Autor Zpráva
majak
Profil
Ahoj,

prosím mohl by mi někdo poradit. Potřeboval bych ve Flash prezentaci
dát pár souborů na stažení (.zip, .doc, .pdf) ,ale nevím jaký příkaz v action scriptu a to je.

//button

on (release) {

...poraďte mi prosím

}

Děkuju za pomoc
FlashManiac
Profil
getURL
parametry viz napoveda flashe:)
majak
Profil
Diky za odpoved, ale potreboval bych to priblizit. VE flash napovede jsem nic nenasel.
potrebuju aby se otevrel napr dokument word soubor (.doc)

diky
Steve
Profil
A zkoušels hledat i jinde?
majak
Profil
Hledal jsem na techto strankach, ale stejne jsem porad nenasel jasnou odpoved, jak to udelat.
v action scriptu mam napsane:

on (release) {
getURL("pokus.doc", "_parent", "POST");
}

a otevre se mi vzdy webovy prohlizec a ne document word.
Steve
Profil
otevře se ti prohlížeč a měl by ti nabídnout stažení souboru, o tom jestli se ti rovnou otevře word už nerozhoduje flash, ale nastavení tvého prohlížeče.
majak
Profil
Ted jsem dopsal

on (release) {
getURL("file:pokus.doc", "_parent", "POST");
}

funguje to, ale nejprve se mi otevre prohlizec, ktery mi nabidne ke stazeni
soubor pokus.doc, ale ja bych byl rad, kdyby se rovnou otevrel word.

Dekuju, pokud mi poradite, prosim pokud znate odpoved napiste mi ji
, ale nepiste mi dalsi odkazy.
majak
Profil
To ano, ale neexistuje nejaka funkce, ktera otevre primo soubor, nebo treba po zadani adresy C:/nejak slozka se soubor primo prekopiruje? To by mi hodne pomohlo
Lexter
Profil
majak
A nešel by obsah dokumentu zobrazit přímo ve flashi? Mě osobně otravuje, když si mám prohlédnout ryze textový, případně obrázky doplněný dokument a někdo mi něco cpe ke stažení.

To ano, ale neexistuje nejaka funkce, ktera otevre primo soubor, nebo treba po zadani adresy C:/nejak slozka se soubor primo prekopiruje? To by mi hodne pomohlo
Díky bohu něco takového neexistuje. Snad ActiveX.

Moc tomu ale nerozumím, tak mě prosím nebijte :).
majak
Profil
Lexterovi:

Dekuju za odpověď, ale byl bych strasně rád kdybys místo mé kritiky mi napsal odpověd na otázku. Věci na stažení mají například 150 stránek. Máš něco takového chuť číst ve flash prezentaci? A navíc některé dokumenty jsou vyhradně pro novináře a běžní lidi by otravovalo to číst.

Nevi proc diky bohu. Nechci se s tebou hadat, jen nechapu proc lidi vynakladaj tolik energie na moji kritiku misto toho, aby mi napsali odpoved. Pokud ji neznas tak sem nic nepis.

Diky
Steve
Profil
majak
Nevi proc diky bohu
Dovedeš si představit stav, kdy by ti kdejaká stránka kopírovala něco na disk?

Skutečně flash nic takového nedokáže. Pokud bys chtěl dělat standalone aplikaci ve flashi, tak se to dělá přes fscommand(); (více viz help) a pokud bys chtěl dělat Air aplikaci, tak ta tam myslím dokonce takovou funkci má, ale zase je lokální, takže na internetu se s tím moc nechytneš. Takže pokud bys chtěl jednoznačnou odpověď na tvou otázku: To ano, ale neexistuje nejaka funkce, ktera otevre primo soubor, nebo treba po zadani adresy C:/nejak slozka se soubor primo prekopiruje? To by mi hodne pomohlo, pak odpověď ti již napsal Lexter: Díky bohu něco takového neexistuje

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0