Autor Zpráva
Meris
Profil *
Hezký den přeji,
zajímalo by mě jestli jde psát přímo zdrojový kód pro flash, který by se pak zkompiloval jako fla soubor. A jestli to jde, tak co se má použít? Zatím jsem bohužel na nid takového nenarazil.

Děkuji
Meris
FlashManiac
Profil
to asi nepujde pokud si nenajdes nejaky algoritmus ve kterem je ten FLA kodovany... nicmene nevim na co to potrebujes.. stahni si casove omezenou verzi flashe a uprav to v tom.. a navic nevim teda jak bys ten editovany soubor chtel vykompilovat bez flashe samotneho.. :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: