« 1 2
Autor Zpráva
Edmond
Profil *
Třeba mě by stačilo aby se to aktualizovalo po 10 vteřinách
Steve
Profil
Způsob zadarmo a pro 100 hráčů, online a v reálném čase.... neexistuje sorry :) aktualizace po 10 vteřinách? si to zpočítej, budeš mít k dispozici takovej webovej prostor, kterej ti to utáhne? je to jednoduchá matemetika, myslim, že tady už nemusíme nic řešit.... snad jenom jestli máš zbytečnejch 50-100 tisíc, tak ti to naprogramuju :)
Edmond
Profil *
Nebo třeba jestli není nějakej MMORPG maker kterej umožní udělat MMORPG bez takovýhle potíží
Steve
Profil
ne, ve flashi neexistuje tlačítko: "Make me great MMORPG game" :) si to koukám představuješ jako Hurvínek válku... v MMORPG hrách se točí neskutečný peníze
Edmond
Profil *
A neskusil by si mě udělat třeba něco jednoduchého že by si klikl na ten buton jak jem to chtěl původně a já bych viděl jak se taky přemění bez serveru ? jen že klikneš a mě se to taky přemění
Steve
Profil
bez serveru to NEJDE! jinak bys musel zadávat IP adresy všech uživatelů a provozovat to celý Peer-2-Peer a to už bych nechtěl programovat ani za milion.
Steve
Profil
buď budeš mít socket server nebo apache nebo GlassFish, ale musíš mít nějaký centrum na provádění všech operací
Edmond
Profil *
No ale jaktože když třeba udělám ve flashy web a tam zadám nějakej sistím pak už jen na tom webu přidám novinku a všichni to vidí .
Edit:Fakt promiň že tě takhle otravuji ale nechtěl by si mi ukázak nějake jednoduše ten server ? Já si moc nepředstavuji jestli je to složité a nebo naopak celkem snadné ale já nevým jak . Třeba ten nejjednodušší spůsob třeba že tam napíšeš 5 řádků scriptů aby to jelo . Neskusil by si to pro mě ? Třeba bych ti zaoplátku mohl dát baner nebo reklamu na můj web ;-)
Steve
Profil
ano, takhle to funguje... na web přidáš novinku a všichni to vidí... a co používáš? PHP? A víš jak PHP funguje? funguje tak, že na tom stroji, kde máš ty webovky, běží server Apache a ten to vyhodnocuje.

jak funguje princip aktualizace? úplně stejně.... budeš mít nějakej skript na straně serveru... ale budeš muset ty "novinky" přidávat při každý aktualizaci a pokaždý stahovat všechny "novinky"... takhle to funguje

promiň, ale nejsem, jako většina zdejších diskutérů.... klidně a rád poradim, ale skripty za nikoho psát nebudu
Edmond
Profil *
aha no díky , a neznáš alespoň nějakou stránku kde bych si mohl stáhnout nějakej tutoriál kde by byl jednoduchej server a a jednoduchá hra která by šla napojit na ten server ?
Edmond
Profil *
A neexistuje nějakej jazyk jako třeba javascripty že bych nemusek děkat server , a nebo jen třeba něco nějakej jednoduchej proigram uložil na web kde by se vše ukládalo a pak už nemusel zapínat server ?
Edmond
Profil *
Třeba že bych nějak ten server umístil an web a když by spustili tu stránku tak by pak mohli hrýt a server by jel a sám se spustil když by spustili tu stránku server se spustil a ve hře se ukázalo ip na jakou se musí připojit , když by se odpojil tak by server pořád jel dál na té stránce . Nešlo by to ?
Edmond
Profil *
?
Anonim
Profil *
Já jsem slišel že je nějakej jazyk jako třeba html pomocí které ho se dají udělat jednoduché úkony jako třeba když klikneš na button tak aby se pohl o kousek . Je to prý vebovej jazyk a tak by si pomocí toho mohl udělat hru jajko třeba ******* , ale ale aby se tam třeba panáček pohyboval a né jen taková celkem nudná hra . Ale nevým jestli je to s tím jazykem pravda a třeba by něco podobného šlo udělat v css html či php
milanmichal
Profil
no zadarmo to máš jenom asi pro 20 lidí, pak už se to platí...
Steve to je fakt ? Do 20 lidí to mají zdarma ? To bych mohl použít pro jednoduchej lan tedy toho zneužít :D
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: