Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Boy Profil |
#1 · Zasláno: 14. 6. 2005, 20:08:44
Díval jsem se na flash.jakpsatweb.cz a zde jsem našel návod, jak udělat onen kurzor......ovšem mělo to dvě závady: Pokud jste klikli pravým tlačítkem třeba abyste zkopírovali text, tak po při dalším prohlížení se vám objevily dva kurzory na sobě.....to jsem vyřešil tak , že jsem místo
onClipEvent (load) { Mouse.hide(); startDrag(this, true); } onClipEvent (mouseMove) { updateAfterEvent(); } dal: onClipEvent (enterFrame) { this._y = _root._ymouse; this._x = _root._xmouse; Mouse.hide(); } onClipEvent (mouseMove) { updateAfterEvent(); } Tím se vyřešil můj první problém.....ale druhý byl takový, že jakmile kurzor najel nad selektivní text, takový který jde vybrat a zkopírovat, tak se s ním objevil i defaultní kurzor po přejetí nad text..........netuším, jak se ho zbavit |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 14. 6. 2005, 20:21:13
Boy
1) To asi nepůjde 2) Nedávej jeden dotaz víckrát. |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
Boy Profil |
#3 · Zasláno: 3. 7. 2005, 20:07:36
Hanz
Jde to!!!!!!Konečně. |
||
Boy Profil |
#4 · Zasláno: 3. 7. 2005, 20:08:05
Sice trošku oklikou, ale funguje...
|
||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 4. 7. 2005, 08:37:19
Boy
No teď záleží, který myslel. Jestli ten co přidal tak ten zmizet může, ale pokud myslel ten textový tak to by mě vážně zajímalo jak. |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
MyFlower Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 1. 2006, 15:14:35
Trochu jsem neochopil wo co gou {mimo mísu}, ale napadla me takova blbost - co treba ten kursor definovat v <body>? - treba <body onMouseOver...>
|
||
PerToon Profil |
#7 · Zasláno: 20. 1. 2006, 16:45:57
MyFlower - ehm, trošku o pět měsíců pozdějc, navíc to tvoje řešení je JavaScript a na Flash a navíc a to je hlavní, tohle by reagovalo. A navíc je tvé řešení kapku nelogické. Cursor se dá definovat v css a pro vešekeré případy, zatímco javascript nefunguje všude a je divný dávat ten kurzor při přejetí nad body... prostě ty bys akorát nespolehlivě složitě a absurdně definoval něco co v css jde... jenže tady šlo o kapku jiný kurzor, flashový.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0