Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravim,chci dat na stranky tlacitka ve Flashi,ale nevim jestli se to zobrazi i tem,kteri nemaji nainstalovanej Flash player a bez nutnosti neco instalovat,dik
Martin
Profil
Když někdo nemá nainstalovaný Flash Player, tak si nemůže přehrávat flash tlačítka.
Anonymní
Profil *
Ok, a neda se to nejak udelat aby mohl?Treba i ne ve Flashi
flz
Profil
sprav tie tlacitka cez CSS s hoverom...
Hanz
Profil
Anonymní
To nejde. Kdyby to šlo tak by byl FlashPlayer zbytečný.
Anonymní
Profil *
IE 6 myslim už v sobě ale obsahuje nákej flashovej plugin takže by to mělo jít, jinak podle mě neni problém si ho naistalovat..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.