Autor Zpráva
Flash Maniac
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Zdar fšici,
potřeboval bych pár informací od zkušených mazáků.
do osy mám nahrané snímky z videa, a protože jich je fakt hóóodně při jejich přehrávání se mi RAM totálně zahltí. Jediným řešením na které jsem přišel je rozdělit tento film na několik částí po méně frames. Příkazy loadMovie a unloadMovie jsou tedy jasné. Problém ale nastává tehdy, když jsem na posledním frame jedné části a potřebuju bez prodlevy spustit začátek následující. To samozřejmě za standartích okolností nelze. Proto jsem myslel, že to půjde tak, že si načtu např. 2 úvodní části a jakmile dohraje 1. spustí se 2. a začne se loadovat 3. a tak pořád dokola až do konce. Loadovat to musím do MovieClipů, to je jasné, ale nějak jsme nepřišel na ten kód, kterým bych to spouštěl. A pro moje účely je AVI formát nepřípustný.
Mohl by mi někdo zkušený poradit.
Flash Maniac
Profil *
to vážně nikdo nemá tušení ? :-)
Hanz
Profil
Flash Maniac
Tak troteorie (nezkoušel jsem):
Udělej 2 MC do kterých budeš to video načítat. Dej je do obou načítat video (ten co je nahoře tak první část a ten co je dole druhou část. U druhou část stopni. A potom udělej script, který když se dohraje první část tak se prohodí vrstvy a spustí se druhá část a zárovese ten první film smaže a žačne hned načítat třetí a tak to dělej pořád dokola :o)
FlashManiac
Profil *
jojo.., budu testovat, dix
FlashManiac
Profil *
tak jsem testoval...
Mám to tak jak jsi říkal akorát s tím rozdílem, že si načtu ty jednotlivé soubory ne do MC ale do vrstev(loadMovieNum() ). Problém byl v tom, že mi to nepřenášelo proměnné, které jsem deklaroval na vrstvě 0(ty ostatní swf byly ve vrstvách 1,2,3). Jak by se ty globální proměnné které využívám pro celý program zařídit?

P.S. když jsem to zkoušel loadovat do MC, vyřešil se sice problém s pamětí, ale tento způsob zatěžoval od určitého frame rate na maximum(50%) a dál už nešlo frame rate zvyšovat, resp. nešlo to poznat na výsledku. Nevím opravdu v čem je problém ale asi to bude v nehospodárnosti kódu flashe... aspoň tak mi to připadlo..
Opravdu už nevím, co s tím, zkouším to dnem i nocí, ale pořád se mi cosi nedaří, PLS help!!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.