Autor Zpráva
koma
Profil *
caute ....mozete mi poradit ako vlozim flash stranku do html ?? ...teda viem ze sa to da aj vo flashi ale potrebujem ju zarovnat na stred a nejak sa mi to nedari...alebo nejaky sposob ako sa to robi ...lebo ked to dam cez flash tak mam v tom trocha zmatok...
vopred velka VDAKA :)
Cement
Profil
to je myslim celkem dost řešenej problém mezi profíkama, páč žádný řešení jim nepřipadá dost dobrý :-) Já osobně to řešim přes tabulku:


<body>
<table width="100%" height="100%" border="0">
<tr>
<td>
<div align="center">

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="1060" height="520"><param name="movie" value="http://opilec.hu.cz/veci/do-re-mi.swf"><param name="quality" value="high"><embed src="http://opilec.hu.cz/veci/do-re-mi.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="1060" height="520"></embed></object>';

</div>
</td>
</tr>
</table>
</body>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: