| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Pavel1265 Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2009, 13:03:05
Ahoj, neví někdo jesli jde nějak přidat české znaky do swf ?
Koupil sem si z jedněch US stránek za 5$ rozevírací menu, ale nefunguje mi v něm čeština. V balíku nebyl soubor ve formátu .FLA, byl tam jen výstup v .swf a soubor .xml do kterého jde napsat položky a částečně upravit vzhled (barva tlačítek a písma). V xml mám nastavené kodování UTF-8 a v html windows-1250 Někde bylo napsáno že speciální znaky jdou přidat přes paramtry flashe <OBJECT> a <EMBED> ale není napsáno jak. Může mi s tím někdo poradit ? |
||
| Steve Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2009, 13:55:01
Pokud sis to koupil z US stránek, tak je velice pravděpodobné, že tam jednoduše není "počeštěný" font. Takže jestli chceš češtinu, budeš muset ten font nahradit nějakým, ve kterém budou české znaky.
|
||
| Pavel1265 Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2009, 14:25:56
Jo to mě taky napadlo ale jak mám ten font nahradit v již vyexportovaném .swf souboru ?
Google mi toho moc neprozdadil http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%C4%8De%C5%A1tina+do+swf&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f&oq= |
||
|
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
| weroro Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 2. 2009, 01:42:48
dekompiluj si to swf mne sa osvecil softlink decompiler...... urobi ti to z SWFka .fla subor a mozes ho editovat... softlink vie dekompilovat aj actionscripty preto sa mi paci.
|
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| rednek Profil |
#5 · Zasláno: 21. 2. 2009, 15:38:48
Pripadne mozes napisat autorovi toho rozeviraciho menu, ci by ti tam ten font nepridal
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0