Autor Zpráva
23k_work
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Dobrý den,

rád bych se zeptal zda nemáte nějaké tipy na solidní firmy, které dělají školení flashe. S flashem umím puze základní základy a ty sem skoro zapoměl a potrřebuji tvořit trošku slusnější bannery ...

Diky za odkazy


# ja jsem nasel pouze skoleni zde -> http://www.digitalmedia.cz/macromedia/skoleni/centrum.asp§
# a rad bych jeste jine nabidky
Meleme
Profil
IMHO docela pochybuji, že tady někdo byl na školení, které stojí 5000 kč. Ale je to oficiální školení od Macromedia, takže by to mělo být dobré. Ale spíš bych doporučil návštěvu http://flash.jakpsatweb.cz/ . Za dva dny se zde také dozvíte spoustu informací a nemusíte platit velké prachy. Pokud jste ale v balíku, tak hurá na školení:-) Když tak potom napište, jaké to tam bylo, docela by mě to zajímalo.
DoubleThink
Profil *
IMHO docela pochybuji, že tady někdo byl na školení, které stojí 5000 kč

Věř, že 5000,- za oficiální školení je zadarmo.

Jinak žádná jiná forma, pokud vím, oficiální školení Macromedia nenabízí. Neoficiální kurzy ale asi ano - je potřeba hledat.
Meleme
Profil
Zadarmo? OK, jak pro koho... BTW je to moje roční kapesné a ještě by mi asi něco chybělo:-) A znáš někoho, kdo na tom školení byl? Třeby ty?
DoubleThink
Profil *
To je možné, ale ty nejsi cílová skupina. To jsou kurzy spíš pro zaměstnance.
Hanz
Profil
Meleme
Zadarmo? OK, jak pro koho... BTW je to moje roční kapesné a ještě by mi asi něco chybělo:-)

Školení je určeno pro lidi, kteří si potom budou tvorbou Flashe vydělávat (neříkám že tam jiní nemůžou). A kolik myslíš, že dostaneš zaplaceno za takový web ve Flashi? A nebo i obyčejný banner. Ty peníze se ti vrátí. Samozřejmě pokud děláš ve Flashi jen pro zábavu tak se to nevyplatí.

PS: Na DoubleThinkově vebu není taky všechno a to i mnohdy hodně zajímavé a užitečné věci.
23k_work
Profil *
pánové ...

to bude platit firma takze jestli to bude stat 5 nebo 15 nebo 20k je fuk. Nemam cas neco studovat z webu, potrebuji proste lektora. Staci ze se ucim PHP a MYSQL a na flash fakt nemam time takze pozadavek je jasny
Meleme
Profil
DoubleThink & Hanz
OK, pokud se tím chce člověk zabývat profesionálně, tak to asi bude dobrá volba. I když si myslím, že u Flashe není až tak důležité kolik znáš objektů, metod a příkazů, jako spíš jaké máš grafické cítění. Já Flash docela umím, ale stránky bych v něm nevytvořil ani omylem a když, tak by byly fakt hnusné (nebo neskutečně obyčejné). Myslím, že Hanz se někde vyjádřil podobně, pokud mě paměť nešálí.

Hanz
Autor chtěl tvořit "trošku slušnější bannery" - zase tak málo informací tam není...

23k_work - tak to je něco jiného... s chutí do toho a půl je hotovo:-)
Hanz
Profil
23k_work
V tom případě máš opravdu nejlepší ten oficiální kurz.

Meleme
Opravdu jsem to řekl, ale nedodržel. Stránky dělám za peníze, ale jenom AS (grafiku někdo jiný).
Jo a k těm bannerům tam není informace jak umožnit ovládání pomocí pravého tlačítka myši (někdo si dokonce myslí že to ani nejde). Můžeš totiž umožnit uživateli otevřít ten odkaz buď na stejné stránce nebo v novém okně.
23k_work
Profil *
Tak je objednany listopadovy kurz ;) podte tam nekdo taky at tam nejsem sam
Meleme
Profil
Hanz
Fakt? Tak to já jsem jeden z nich... Ještě jsem to teda nikde neviděl. Je ale fakt, že na baner kliknu jednou za půl roku. Jak se to dělá?

23k_work
Když mi to ta tvoje firma zaplatí, tak klidně:-)
23k_work
Profil *
;) se zeptam :D
Hanz
Profil
Meleme
Návod jak se to dělá jsem poblikoval zde:
http://hanz.xhosting.cz
Meleme
Profil
23k_work
oke :-) řekni, že se sám bojíš :D

Hanz
Pěkný web. Ten obrázek tunelu je fakt povedený. Jde to až od mx2004, proto jsem o tom vůbec nevěděl. Dělám ještě v mx. mx2004 sice doma mám, ale vzhledem k tomu, že jsem nikde nenašel něco jako "co je nového ve verzi mx2004", tak ještě dělám v tom starším. Nevíš kde se dají takové informace sehnat? MX2004 v sobě flashhelp nemá (aspoň já jsem ho tam nenašel) a DoubleThink na svém webu má spíš jen takové útržky (nebo to jsou fakt všechny změny?!).
Hanz
Profil
Meleme
Nevím přesně co tam má, ale asi ne.
Já si nejvíce chválím formátování pomocí CSS, nové komponeny, striktní typování a další některé maličkosti (efekty časové osy, kontextová nabídka, .....)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.