Autor Zpráva
marko
Profil *
Ahojte spravil som si banerik a je uložený v .swf(flash)
ako mám z toho spraviť .gif ?(aby to samozrejme fungovalo) alebo ešte lepšie ako ten banner môžem nahrať na net ? napr. na forko ?
ale dôležite je pre mňa, aby som ten banner mohol pridať na stránku, ďakujem moc thx
Mistr
Profil
marko
ako mám z toho spraviť .gif ?
Existuje na to třeba program Magic Swf2Gif. Jen tím zvětšíš objem souboru a ten se Ti pak bude o hodně déle stahovat.

ako ten banner môžem nahrať na net
Jako běžný soubor, ne? Případně si nechat HTML stránku vygenerovat přímo v programu, v němž flash tvoříš, ne?
marko
Profil *
som nevedel, že nato treba program.(paráda)
ďakujem moc :-]

ešte by som sa chcel spýtať Mistre, hehe :-]
Na vytváranie stránok potrebujem nehať ten .swf (v originálnej podobe) ale ako urobiť, aby mi to fungovalo na stránke ?
vlastne viem, že nato treba JS aj ho tam mam, ale nefunguje mi to .(
ďakujem za pomoc a hlavne za čas a čo som dlžný? hehe :-]
Mistr
Profil
marko
som nevedel, že nato treba program.
Já také ne. Jen jsem si otevřel vyhledávač Google a položil svůj, resp. Tvůj dotaz do něj.

ale ako urobiť, aby mi to fungovalo na stránke ?
Nevím, co máš na mysli. Odhaduji, že Tě zajímá problematika vložení Flashe do stránky.

ďakujem za pomoc
Není zač.

čo som dlžný?
Třeba to, že se naučíš vhodněji, jasněji a zřetelněji formulovat své dotazy. ;-)
marko
Profil *
možno mi neuveríš, ale tu stránku som už vygooglil asi 3 dni dozadu (už je to možno týždeň, čo sa snažím .swf vložiť brachovi na web, ale ujo google už sám nevie, čo tam všetko ma) ale to som chcel, keď som videl toho chrobáka, tak som tu stránku hneď zavrel. Ja nemam rád chrobáky a ani komáre vždy večer mi tu poletujú volake :P ale keď som videl teraz odporučenie na tu stránku tak som si ju nakoniec prečital, skúšal som aj variantu, kde to nezobrazí iba v IE.:
<object
  type="application/x-shockwave-flash"
  data="movie.swf"
  width="550" height="400">

  <param name="loop" value="false" />
  <param name="movie" value="movie.swf" />
  ...
  <p>Toto je alternativní obsah</p>
</object>

ale nefunguje mi to na mozille, ako by som to mal spraviť, aby to fungovalo? .(
pre istotu prikladám aj stranku.:
Odkaz
Ja už fakt neviem, moc ďakujem za pomoc :(
Bubák
Profil
Error 404 - Soubor nenalezen nebo stránka neexistuje.
marko
Profil *
jeejda Bubak nepoznáme sa náhodou? . )
ale k téme ak by si mi pomohol, tak by som ti bol fest vďačný šefino :-]

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: