Autor Zpráva
IvaB
Profil *
Zdravim,

mela bych prosbu ... jsem zacatecnik, nikde nemuzu najit radu. Delam uplne obycejny search box, tzn. napis "Vyhledej na serveru" pak pod tim vstupni pole pro zadani textu a pod tim tlacitko odeslat. Pod celym formularem je jeste text pro rozsirene vyhledavani. Cely formular delam ve flashi. Mam vytvoreny imput text na vstupni pole a vytvorene tlacitko. Netusim vsak jak tomu priradit funkce aby to fungovalo stejne jako tento predpis v html:

<form method=post action="http://www.karel.cz/go/search">
<input type=hidden name=mode value=and>
<input type=hidden name=where value=name_desc>
<a href=http://www.karel.cz/go/search>rozšířené hledání</a>
<input name="text" size=20>
<input type=submit value="hledat">
</form>

Poradite mi nekdo co kam napsat aby to chodilo?

Diky a zdravi Iva
Martin Kuželka
Profil
Prosím, vkládej dotaz pouze jednou.
DoubleThink
Profil *
Flash help FAQ
IvaB
Profil *
Omlouvam se dotaz nebyl stale nikde videt tak jsem ho zadala vicekrat ... resp. i do jine sekce. zdravi Iva
IvaB
Profil *
Dekuji ten odkaz znam jen netusim v cem delam chybu protoze mi to stale nefunguje jak ma. Odkaz "rozsirene hledani" me nasmeruje a otevre klasickou html stranku kde je dalsi ale podrobny vyhledavaci formular. Ovsem u vyhledani pomoci imput textu a tlacitka odeslat se maji dle zadaneho slova uz misto formulare pro podrobnejsi vyhledani vyskocit clanky (samozrejme ve strance html) kde je pouzito to vyhledavane slovo. Ovsem v mem pripade se otevre opet stranka pro rozsirene vyhledavani.

Cely search formular mam delany tak ze tlacitko po odeslani a imput pole mam v jednom Movie Clipu. Uvnitř u tlacitka mam toto:

on (release) {
getURL("http://www.studna.cz/go/search","","POST");

}


u textoveho pole mam nastaveno na Imput Text, Instance name je text, pocet znaku 20.

Netusim vsak kam a hlavne v jakem formatu dopsat tyto dve z htlm formulare:

<input type=hidden name=mode value=and>
<input type=hidden name=where value=name_desc>

jestli dovnitr Movie Clipu do nejakeho framu a v jakem formatu takto?

mode="and";
where="name_desc"

dekuji za odpoved.
Hanz
Profil
IvaB
No pokuď tam nemáš vážně nic víc, než tohle tak se nedivím, že to nefunguje.
1) Nemáš nastavovat Instance name, ale Var:
2) Ten zápis hide inputů je přesně tak jak jsi napsala. Nejlepší je to psát před to getURL co máš pro odeslání.
3) Nechybí ti náhodou u toho getURL, nakonci .php ?
IvaB
Profil *
Diky za odpoved. Nic vic tam jinak opravdu nemam. Co bych tedy mela napsat prosim do toho Var u input textu? Jinak ten zapis hide inputu mam ted tedy takto:

on (release) {
mode="and";
where="name_desc"
getURL("http://www.karel.cz/go/search","","POST");

}

U toho getURL je ta adresa spravna tam problem neni.

Diky Iva B.
Hanz
Profil
IvaB
No na políčko pro hledání dej do Var:
hledat


A v PHP potom tu hodnotu budeš mít pod $_POST['hledat']
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.