Autor Zpráva
buh
Profil *
Zdravim, mam jeden problem, chcu vytvorit jednoduchy prechod kul.tlacitka, kdy pri najeti mysi se zmeni z jedne velikossti na druhou problem je ten kdyz se mi to konecne podarilo vycentrovat tak tween motion proste nefunguje .....nwm jestli action scriptem to jde nejak nastavit --presne vycentrovat, diky za radu jsem zacatecnik..
embee
Profil
jasne ze to jde motion tweenem (jak pres as, tak primo v IDE klasicky) - musis spravne nastavit registracni bod, pak to teprve natweenovat.
buh
Profil *
aha no ja jsem uplna lama-teprve ted zacinam:) videl jsem nekde, ze se to nastavuje v action scriptu --jako miidle(a souradnice)_?:
)
embee
Profil
buh
hele udelej si kolecko, udelej z nej symbol. Vlez do toho symbolu, oznac si kolecko a udelej z nej jeste jeden symbol (vnoreny). Ten pak zrovnej na stred v ramci toho symbolu (align paleta).

Pak si udelej tweeny z jedne velikosti na druhou na tajmlajne uplne klasicky.

Pokud to chces pomoci AS, tak to udelej stejne do kroku zarovnani na stred vnoreneho symbolu, pak muzes pouzit tween class (http://livedocs.adobe.com/flash/9.0/ActionScriptLangRefV3/fl/transitions/Tween.html)
buh
Profil *
hey mackam ja blbec align a vubec to nic nedela.:D
buh
Profil *
proste kdyz upravuju ty souradnice tak ten flash nepocita ten stred,a le levy a horni okraj demnce toto
buh
Profil *
tak konecne jsem to nejak vykutil:)
buh
Profil *
hmm ale mam dalsi problem ,kdyz mam predem pripr. tlacitko a schvalne ho ulozim jako vector png tak mi to flash bere jako bitmap, to flash neumi pracovat s vectorem , pri tom zvetseni jenom o 120 procent vypada uz hrozne...
embee
Profil
png neni vektor, ale bitmap ;)

flash je PRIMARNE vektorovy program... byt tebou, tak si neco nastuduju predtim, nez zacnu davat dotazy :)
buh
Profil *
jojo mas pravdu, me zmatlo, ze v Corelu mas moznost u kazdeho typu souboru si vybrat bitmap vector default atd.:)dokonce Corel umi ukladat do swf:) ale kdyz to dam to Flashe a dam Group tak se mi animuje jenom jedna cast tlacitka...
buh
Profil *
jop uz to mam vsechn odone, akorat kdyz dam test movie , tak sse mi nezobrazi nic....v cem je problem:?_:)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: