Autor Zpráva
Danula
Profil
Ahoj... prosím o radu. Mám vytvořený banner ve formátu .swf, nějak však netuším, jak ho nahrát na web, jde vložit jako odkaz, ale to nechci. Používám editor KompoZer... Díky za radu.
dok.leo
Profil *
<object type="application/x-shockwave-flash" data="nezev_vašeho_baneru.swf" width="???" height="???">
 <param name="movie" value="nezev_vašeho_baneru.swf" /></object>

misto otazniku zadejte velikost vašeho baneru "vyška" "šiřka"
Danula
Profil
Zadáno do zdrojového html kódu...v náhledu je pouze šedý pruh a na webu vůbec nic... :(
dok.leo
Profil *
Máš správnou cestu na swf a změnil si otazníky na velikost svého baneru v px?
Danula
Profil
Velikost v px jsem zadala :) název banneru taky, možná bude problém v té cestě... vlastně jsem jakoby žádnou nezadávala, jen ten název a rozměry. Banner mám uložený ve složce, ze které čerpám dokumenty na web... co myslíš?... Díky
dok.leo
Profil *
Pošli odkaz na stranku, podivamse na to, Protože pokud je to tak jak řikaš, a stale to nefung. tak maš problem někde na samotny strance
Danula
Profil
http://zofiekabelkova.com/index_flash.html

Banner bych chtěla mít umístění nad fotografií, když vkládám zdrojový kód, tak se v KompoZer zobrazuje stále v dolní části a pouze šedý pruh... na uvedeném indexu se pro jistotu nezobrazuje vůbec nic... nějak se mi nedaří :( Děkuju za Tvou pomoc.
dok.leo
Profil *
samotny kod je v pořadku, kde maš ten baner uloženy? ve kor. složce on neni takže pokud ho maš jinde tak nemeš spravnou cestu.
ještě jednou, maš nejaky duvod pojmenovat baner takhlebanner468x60_perinyZvody.swf
nešlo by to nijak skratit, treba na toto baner.swf?
danwow
Profil *
aj mne to ukayuje tu cistu plosinu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: