Autor Zpráva
Kejda
Profil *
Ahojte dá se nějak udělat že bude aktivní frama 1 a pčitom bude pracovat i frama 2 ? Posílal bych pak hodnoty přez _global.prom do framy 2 i když by byla aktivní jen frama 1, a frama 2 by pak vyhodnocovala nějaké jednoduší operace aby se mi nepletli ve framě 1 nebo aby už farama 2 naběhla a rozjela se aniž bych v ní byl... Jde to nějak ?Asi né ale kdyby byla nějaká funkce která by běžela i když v té framě nebudu, budu rád když mi ji sem napíšete nebo mi poradíte... děkuji
Beavis
Profil
Kejda
Nevím, co to znamená „frama “ ..
Pokud myslíš frame, tak by to možná šlo.
Kejda
Profil *
Jo myslím frame. Já ju tak divně časuji... Nevíš náhodou jak by to šlo udělat ?? Neviděl si to někde ?
Kejda
Profil *
Teda blbě ji páduji xD
Beavis
Profil
Kejda
Neviděl, ale pokud tě dobře chápu, chceš něco ve stylu třeba:
<body onunload="startujFrame()"> .... 
a ve funkci startujFrame() bys měl definované malé vyskakovací okno - frame2, do kterého by sis dal tvůj skript.
Chápu tě dobře?
Kejda
Profil *
Beavies přesně tak... ve Flashi v as2 :-)
DoubleThink
Profil *
Pokud myslíš frame, tak by to možná šlo.
Myslí frame, jako snímek.

Flash skripty ve snímcích vykonává synchronně. To znamená, že každý snímek je zobrazen až jsou jeho skripty vykonány. Takže ne, takhle to nejde. Můžeš ale použít celé spektrum asynchronních struktur, od vložených movieclipů počínaje po opakujících se timerů konče.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: