Autor Zpráva
flashmaker
Profil *
Zdarec, rád bych přišel na to jak to je s flashem a cookies. Jak to funguje? Je mi jasný že to jen tak nepůjde a bude se muset použít php, ale jak dám příkaz z flashe do php aby udělal cookies? A jak to udělám aby php mi informace z cookies předalo flashi? Díky moc za všechny nápady!
HAURAN
Profil
I kdyz cookies nepouzivam, myslim ze posles data pro cookies phpecku metodou get,.. (doplnis je za URL) tj. myVarObject.loadVars("myPHP.php?promenna=obsah&promenna2=obsah&promenn a3= .. ", '');
ve skriptu myPHP pak jednodusse jsou data dostupna v $promenna1, $promenna2 atd.. a posilat data zpet muzes jednodusse stejnou formou, pouze v tvem skriptu myPHP vyrobis pomoci echo retezec URL
&promenna=obsah&promenna2=obsah&promenna3= ... ten pak je flashi dostupny, napriklad ve funkci kterou zavolas metodou onLoad tveho objektu myVarObject tj.:
myVarObject.onLoad()=zpracuj(); // nebo tak nejak to je koukni se na syntaxi do helpu
myVarObject.loadVars("myPHP.php?promenna=obsah&promenna2=obsah&promenn a3= .. ", '');

a to je vse,.. v PHP uz s daty delej co chces,.. treba cookies
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.