Autor Zpráva
Squler
Profil *
Ahojte jak funguej script:
 loadVariables("soubor.php", "loadCompleteCheck", "POST");

To jakože odešle do toho php všechny proměnné a pak v php už si je stačí jen načíst do proměnné v php pomocí
$prom = $_POST['promFlash'];

?
embee
Profil
ano - akorat teda to neposle uplne vsechny promenne, ale jen ty, co jsou na stejne tajmlajne jako tenhle kus kodu.
Squler
Profil *
Aha takže když byh to měl napsané takhle:
but.onPress = function(){
loadVariables("soubor.php", "loadCompleteCheck", "POST");
akce = "odeslat"
txt="text"
}


tak by to ty dvě proměnné odeslalo a hodnoty by byly odeslat a text... ?
embee
Profil
Squler:
tak tim si nejsem uplne jisty - jednak definujes promenne az po volani funkce, jednak je definujes jako lokalni... spis bych zkusil

akce = "odeslat"
txt="text"

but.onPress = function(){
loadVariables("soubor.php", "loadCompleteCheck", "POST");
}

kazdopadne neni nic jednodussiho, nez si to vyzkouset :)
Squler
Profil *
A jak mám poznat že se tam ta proměná odeslala ? Z php zase tak moc neumím.
embee
Profil
Squler:
no v PHP si to muzes prece normalne vypsat - muzes to udelat tak, ze ten PHP skript bude z falshe linkovany jako samostatna stranka, samotny ten skirpt pak akorat vezme ty dve promenne a vypise je na obrazovku (myslim, ze se ten prikaz jmenuje print nebo echo, ted si nejsem jisty) - takze po kliku na falsh tlacitko tam uvidis normalni text (pokud ti to funguje).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: