Autor Zpráva
keco
Profil
Vie mi niekto prosím poradiť, ako načítam externé swf do druhého swf na určité miesto, vie mi niekto stručne popísať postup? Ďakujem vopred.
AnubiSeth
Profil
To už tady bylo...
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=20&topic=7 88

uděláš "mateřskej" SWF.
V něm budeš mít prázdnej MC, kterej pojmenuješ třeba pole (a umístíš ho kam potřebuje)
Uděláš si druhej SWF s preloaderem nebo bez (podle velikosti) a rozměry jak potřebuješ

V mateřskym swf uděláš třeba tlačítko a tomu přiřadíš AS

on (release) {
unloadMovie("pole"); //unloaduje predchozi nacteny swf
loadMovie("cesta/druhy.swf", "pole"); //nacte swf do MC s názvem pole
}
DoubleThink
Profil *
Příkaz unloadMovie("pole") není potřeba.
loadMovie() si to nahradí sám.
keco
Profil
zdravím, nefunguje mi to... urobil som si index.swf a tlacitko.swf, index som dal o rozmere 800x600px a tlacitko 100x30px. v index som si spravil new MC, umiestnil som ho do pravého horného rohu a dal som AS load movie ("tlacitko.swf,"0"). Ked som si spustil index, tak sa mi automaticky celé pozadie zmenšilo na veľkosť pozadia tlacitko a prebehla animacia z tlacitko.swf. Myslel som, že je to ok, ale ked som potom naklonoval na index pozadí viackrát vedla seba MC s načítaním toho ext. súboru v domienke, že sa mi zobrazí tlačítko viackrát vedľa seba, neudialo sa tak. zasa mi to orezalo po spustení na veľkosť jedného tlačítka a zobrazilo sa iba jedno. nie 5 ks, tolko som tam na frame nahodil tých load príkazov... kde je teda chyba, neviete? môžem poslať aj mailom dva fla súbori, ako som to spravil... dakujem za radu
DoubleThink
Profil *
používáš špatný příkaz:

loadMovieNum() !== loadMovie()


Pokud umístíme na scénu instanci prázdného MovieClipu s názvem třeba "photo", je možné použít metodu objektu MovieClip LoadMovie, která nahrazuje instanci externím SWF nebo JPG souborem:

loadMovie("krajinka.swf", "photo");


Tento příkaz by nahradil instanci externím SWF (v našem případě "krajinka.swf").
keco
Profil
ďakujem, už je to ono... supeeeeer
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.