Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
andre Profil |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2010, 23:48:01 · Upravil/a: andre
Dobrý den, potřeboval bych spustit funkci v actionscriptu 3 po načtení obrázku. Nedaří se.
Zde je kód: var load:Loader = new Loader(); var request:URLRequest = new URLRequest("photos/229.jpg"); load.load(request); function pridej():void{ pomocny1.addChild(load); } load.addEventListener(onLoadComplete, pridej); Přirazuji do movie clipu 'pomocny1' child, kterým je fotografie. Vše funguje pokud zavolám funkci rovnou, ale pokud ji chci zavolat až po načtení obrázku, tak mi to přestane fungovat. |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 1. 2010, 01:18:20
Žádná událost onLoadComplete neexistuje. Obecně Loader nemá žádnou událost o průběhu načítání - je to jen DisplayObject, do kterého se data načtou. Na sledování načítání slouží objekt LoaderInfo.
|
||
andre Profil |
#3 · Zasláno: 7. 1. 2010, 02:16:05 · Upravil/a: andre
Takže tedy přiřadit to k listeneru byla špatná volba. Já s flashem teprve začínám, resp. s Actionscriptem, potřeboval bych trochu nakopnout. Přestože jsem koukal na výše uvedený odkaz, stále se mi to nedaří.
|
||
andre Profil |
#4 · Zasláno: 7. 1. 2010, 12:35:05
Tak už mi to jde. Ve finále je to jak jinak jednoduché.
Spíše jde o to, že mi nedělá problém pracovat ve flashi, ale v actionscriptu. Přitom nemám problém s php a javascriptem. Problém je, že na netu se mi zatím nepodařilo najít nějaký přehledný tutoriál i s příklady. Odkazy jako flash.jakpsatweb.cz, flash.cz, nápověda přímo od Adobe ať už v ČJ nebo AJ nejsou bohužel ideální pro toho kdo začíná s actionscriptem 3. Ale i tak děkuji za odpověď. Kdyby jste někdo věděl o nějakém dobrém tutoriálu nebo knize na AS3, budu rád za tipy. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0