Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Milan Profil * |
Dobry den , mam nasledujuci problem , nacitam externe swfko do objektu ,"obj" ktory uz mam vytvoreny ako prazdny nasledujucim sposobom:
loadClip("1.swf", "obj"); loadClip("1.swf", "obj"); ale neviem ako mam pristupovat ku premennym v 1.swf ,neviem preco klasicke zamerania nefunguju , a aj po pridani funkcie ktora skontrolovala ci sa objekt skutocne nacital ,tak k jej premennym som sa nedostal (slo mi o premennu "premenna" ulozenu v hlavnej osi 1.swf) Neviete ako nato? Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
Debo Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 7. 2010, 09:09:22
prom = obj.prom prom = obj.prom Hlavní osa co si měl v 1.swf je v obj takže k ní přistupuj přez obj. |
||
Milan Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 7. 2010, 12:11:29
Ano ,praveze to som is myslel aj ja ,ale vypisuje undefined , skus si to napisat , taky program ma 2 riadky a nacitane swfko 1 ,som z toho uz zufaly :(
|
||
Debo Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 7. 2010, 12:27:44
Já už Flash nemám tak si to nemůžu vyzkoušet ale takhle by to mělo fungovat tak hledej chybu jinde, třeba jestli tu proměnnou nemáš v nějakým movieclipu v tom 1.swf nebo jestli ti sedí názvy a podobně...
|
||
Milan Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 7. 2010, 14:13:39
Uz som na to prisiel ,problem je v tom ze aj ked som tam dal kontrolu nacitavania ,tj:
loadMovie("1.swf","obj"); ifFrameLoaded ("Main", 1) { gotoAndStop(2); } stop(); tak ta kontrola proste nefunguje ,ale po rozdeleni na viac framov uz to premenne zameriava korektne (btw je mi divne ze sa dane swfko nacitalo skor nez kod v nom) |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
weroro Profil |
#6 · Zasláno: 30. 10. 2010, 01:38:22
Milan:
„(btw je mi divne ze sa dane swfko nacitalo skor nez kod v nom)“ Čo je divné na tom, keď sa načíta najprv obal a až potom obsah ? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0