Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
peetik Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2010, 17:11:16
Ahoj, dostal sem v práci za úkol pracovat s flashem respektive SwishMax 2. Tvrdili mi, že j to jednoduchy, to nepopírám, sposta základních operací je tam jedoduchá, ale práce se skriptem je pro mě španělská vesnice. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak vytvořím talčíto, které při kliknutí spustí muziku a po druhém kliknutí muziku vypne?
Dokážu udělat to, že mám 2 talčítka, jedno to spustí a druhý to vypne, jenže to nechci. Pracuji v jedné scéně. Víc scén sem zatím nepotřeboaval. Pravděpodobně se jedná o 2-stavové tlačítko. Podobný návod jsem našel zde : http://www.swish-db.com/tutorials/view.php/tid/544 Ale moc mi to nešlo a ani zdroj nejde stáhnout abych se podíval, jak je to dělaný. Poradíte prosím? Blíží se mi deadend :( |
||
Johnik Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2010, 17:21:16
Nástřel:
var isPlaying:Boolean = false; myBtn.addEventListener(MouseEvet.CLICK, myBtn_clickHandler); function myBtn_clickHandler(event:Event):void { if (isPlaying) { playing = false; //sound.play(); } else { playing = true; //sound.stop(); } } |
||
Peetik Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2010, 23:49:50
Johnik:
mě přijde, že je tohle pro Flash a ne Swish nebo aspoň ten swish pracuje se starší verzí AS. |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
zoomer_2 Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 8. 2010, 15:29:14
jj je to pro flash, ve swishi stačí použít příkaz on (press) a parametr playSound() / stopSound
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0