Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
LjuBoHykl Profil |
#1 · Zasláno: 19. 8. 2010, 00:25:05
Udělal jsem flashovou obrázkovou galerii, každý obrázek má svůj odkaz.
Na každé tlačítko jsem přidal kód, jak jsem našel v internetu: on (release) { getURL("http://www.seznam.cz", "_self", "GET"); } a pak jsem exportoval Flash jako obraz, a pak jsem dal do FTP. Pro kontrolu: Internet Explorer 8 (Windows 7 64bit CZ) - při kliknutí tlačítka, například klik obrázku se neobjeví odkaz, jakoby že nefunguje. Mozilla Firefox 3.6.8. - zobrazuje bez problému Google Chrome 5.0 - zobrazuje bez problému Opera 10.61 - zobrazuje bez problému Safari 5 - zobrazuje bez problému Prosím nějakou radu jak s tím mám udělat, aby šlo na IE bez problému. Děkuji moc. |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 19. 8. 2010, 02:19:01 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na LjuBoHykla:
Prosím o odkaz na živou ukázku. „Prosím nějakou radu jak s tím mám udělat, aby šlo na IE bez problému.“ Ty jsi cizinec? Nebo jen ospalý? :-) |
||
LjuBoHykl Profil |
#3 · Zasláno: 19. 8. 2010, 08:50:51 · Upravil/a: LjuBoHykl
Odkaz na živou ukázku: http://neslysici.net/danipori/fotogallery/#/content/1_flash_fotogalerie/
Bude lépe, abys kliknul na AKTY, SVATBY, a podobně. Omlouvám se za chyby v gramatice češtiny, neboť jsem neslyšící. Díky moc. |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 20. 8. 2010, 01:26:56
Reaguji na LjuBoHykla:
Nebyl ten Internet Explorer 8 na tom 64-bitovém Windowsu také 64-bitový? Do něj totiž (pokud vím) ani nejde nainstalovat Flash Player, takže v něm flash nikdy běžet nemůže. I v 64-bitových Windowsech jde ale spustit 32-bitový Internet Explorer. Bývá tam i jako výchozí, takže běžní uživatelé takových systémů flash vidí. |
||
DoubleThink Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 8. 2010, 01:40:18 · Upravil/a: DoubleThink
Chamurappi:
„Do něj totiž (pokud vím) ani nejde nainstalovat Flash Player“ A ani žádný jiný 32bitový ovladač nebo modul. 64bitové verze FP se nicméně prý dočkáme. To ale asi nebude ten problém, LjuBoHyklovi se SWF zobrazuje, jen mu nekliká. Vypadá to na bug ActiveX ovladače FP. IE jako jediný prohlížeč nepoužívá NPAPI plugin, proto to jinde funguje. Asi bych aktivní zónu zkusil definovat jinak. Nicméně mě to nekliká nikde (pokud má být zóna přes celý obrázek), takže bude hrát roli i verze FP (která se může v IE lišit). |
||
LjuBoHykl Profil |
#6 · Zasláno: 20. 8. 2010, 11:18:55
Pro Chamurappi:
Jasně logické, že jsem spouštěl prohlízeč Internet Explorer v 32-bitovém režimu. - zobrazuje se flash SWF, ale nejde kliknout na odkaz na jiný webový server. V 64-bitovém IE nezobrazuje flash SWF, to já to dobře vím. Jenže zobrazuje i ve 32.bitovém režimu, ale nejde kliknout. Pro DoubleThink: "Vypadá to na bug ActiveX ovladače FP. IE jako jediný prohlížeč nepoužívá NPAPI plugin, proto to jinde funguje. Asi bych aktivní zónu zkusil definovat jinak. - jakou radu mi dáš? Budu moc rád, když mi v tom něco pomůžeš. :-) Zkoušel jsi na můj odkaz v IE 32-bitovém prohlízeči? Díky moc |
||
DoubleThink Profil * |
#7 · Zasláno: 20. 8. 2010, 13:24:58
V prvé řadě se podívej, jakou máš verzi FP v IE a ve zbytku prohlížečů. Hádám, že se verze bude v IE lišit.
|
||
LjuBoHykl Profil |
#8 · Zasláno: 20. 8. 2010, 13:41:34 · Upravil/a: LjuBoHykl
Internet Explorer 8 32bitový režim:
Your Player Version: WIN 10,1,82,76 Debug Player: NO Mozilla Firefox 3.6.8. Your Player Version: WIN 10,1,82,76 Debug Player: NO Google Chrome 5. Your Player Version: WIN 10,1,82,76 Debug Player: NO Opera 10.61 Your Player Version: WIN 10,1,82,76 Debug Player: NO Safari 5 Your Player Version: WIN 10,1,82,76 Debug Player: NO |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0