Autor Zpráva
Peter Rak
Profil *
Pekny den.

Pracujem na menu pre jednu flashovku a stala sa mi zaujimava vec ktoru si sam neviem presne vysvetlit.
Z menu na 2 snimku ked preskocim na 10 kde mam umiestnene vsetko od skriptov az po objekty vsetko funguje no ked sa vratim naspet na 2 snimok tak v nom mam objekty z 10 ,pritom na samotnom snimku niesu. Zistil som ze to ma mozno nieco spolocne s urovnou v ktorej sa nachadzaju, ale nemusi to byt priamo tym.

Pouzivam casto swapdepths od -16000 po 16000 ,nacitavam externe swfka, objektov je tam vela, od attahovanych po duplikovane. No tie ktore mam na ploche mi tam ako keby ostanu a ked sa opet dostanem na 10 snimok , su tam 2x!. Nielenze po vypise maju rovnaky nazov movieclipu (ale na odlisnej urovni hlbky) ale dokonca skripty ktore su nanich sa vykonavaju 2x.

Pripada mi to ako keby flash nezmazaval tieto objekty, a nedokazem prist na to ako tento problem vyriesit.
Existuje nieco ako absolutne unloadnutie vsetkeho ...tj aby sa aplikacia odznovu nacitala od 1 snimku - vramci preloadera.(aj to by mi stacilo) Alebo sposob akym vymazat vsetky objekty? (napriklad viem ze removeMovieClip() nefunguje na objekty zapornej hlbky - tj defaultne umiestnene v rozhrani flashu pripadne s pozmenenou hlbkou na zapornu. Myslim si ze aj tu ide o nejake obmedzenie.)
//tiez som sa pokusal manualne zmazat vsetky objekty ale vzdal som to vzhladom k mohym skriptom a eventom ktore tieto objekty vytvaraju na hlavnej casovej ose.

Pripadne som na nieco zabudol a som lama, no ak by ste co i len tusili v com by to mohlo byt poradte. Vopred dakujem za odpovede.
(btw zial nemozem poskytnut zdrojak ,a tiez sa ospravedlnujem za moje nepouzivanie diakritiky)
FlashManiac
Profil
Peter Rak:
tak 1/ zjistil jsem že pokud swapuješ do záporných hodnot, nejde tento clip odstranit..
2/skript, který je na 10.frame nebude platit pro objekty na 2.frame..
Peter Rak
Profil *
re: FlashManiac - ano mas pravdu ,ale ja som skor myslel to ze objekt si vytvori event handler

Problem som vyriesil zial az teraz. A to natvrdo zmazanim vsetkych objektov jeden za druhym, resp zmazanie vsetkeho okrem objektov tvoriacich menu, a podmienok pri vytvarani event handlerov. Diky za snahu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: