Autor Zpráva
AndreCZ
Profil *
Ahoj,
jak se tohle resi?
Z flashe posilam: /process.php?var1=motýlí-člověk.

Do url ale pride jenom: /process.php?var1=motýlí-č

Proste se to zasekne o 'č'.

Vím, ze do url diakritika nepatri,
jak bych mel posilat z flashe do php neco
s diakritikou? Neobejdu se bez toho..

Dekuju
DoubleThink
Profil *
AndreCZ:
Vím, ze do url diakritika nepatri
Tak proč se ptáš, když to víš?
Diakritika musí být url-encoded.
AndreCZ
Profil *
Myslel sem to presne tak, tedy jak to zakodovat rozumne.
Posilam celkem dlouhy retezec a nechce se mi celej ho ve flashi
projizdet a zamenovat pismena za jiny..
ninja
Profil
AndreCZ: Je opravdu tak težké použít funkci escape()?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: