Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2011, 23:18:36
Dobrý den všem!
Asi mám hloupý dotaz, ale není mi jasné co dělám špatně... Deklaruju si proměnné sudoku a solution mimo všechny funkce, ale z funkce xmlLoaded je dál nedostanu (nově naplněné hodnoty), i když bych řekl, že by měly být použitelné kdekoli... Kde jsem udělal chybu? Potřebuji sudoku a solution naplněné hodnotami používat v dalších funkcích, ale tam jsou jako prázdné proměnné... var sudoku: String; var solution: String; var scTabulka: XML; var url:URLLoader = new URLLoader(); url.addEventListener(Event.COMPLETE, xmlLoaded); url.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR, onError); url.load(new URLRequest("SC_sudoku.php")); function xmlLoaded(event:Event):void { scTabulka = new XML(event.target.data); sudoku = scTabulka.sudoku[0].zadani; solution = scTabulka.sudoku[0].reseni; } function onError(event:IOErrorEvent) { ExternalInterface.call("alert", "Server is unavailable"); } |
||
Kodyn Profil |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2011, 23:21:28
FF mě odhlásil, tak se hlásím k tomu problému :o)
Kodyn |
||
DoubleThink Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 9. 2011, 23:28:35
Proměnné existují jen ve svém objektovém kontextu v době vykonávání skriptu - pak jsou zahozeny. Dovnitř funkcí delegovány nejsou.
Vytvoř si nějakou vlastnost (třeba v document class), do které data předáš. Nebo z funkce xmlLoaded volej už nějakou další metodu, které data předáš jako argument. |
||
weroro Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2011, 15:44:22
DoubleThink:
Nedá sa použiť Object(root) ? Hlúpa otázka ale len ma to zaujíma v AS3 neprogramujem. |
||
Kodyn Profil |
#5 · Zasláno: 20. 9. 2011, 23:49:14
Tak naštěstí jsem to všechno rozchodil, jenže pouze na localhostovi...
Po uploadu na server se mi rozjede Flash, ale vůbec nenačte obsah z SC_sudoku.php... Tož jsem zase poněkud zabržděný. DoubleThink: každopádně díky, rozchodil jsem to tak, že jsem zavolal v rámci té funkce xmlLoaded tu další funkci co má používat ta načtená data a jede to :) |
||
Kodyn Profil |
#6 · Zasláno: 21. 9. 2011, 00:00:27
A vyřešil jsem to naštěstí rychleji, než jsem čekal... :) Ideální varianta...
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0