Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
flz Profil |
#1 · Zasláno: 3. 3. 2012, 15:02:29
caute,
z netu som si okopcil skript na streamovanie flv videa do flashu, ale problem je v tom, ze video sa nezobrazuje, ide len zvuk... kod vyzera takto: var url = "video.flv"; var nc:NetConnection = new NetConnection(); nc.connect(null); var ns:NetStream = new NetStream(nc); ns.setBufferTime(5); ns.onStatus = function(info) { if (info.code == "NetStream.Buffer.Full") { } if (info.code == "NetStream.Buffer.Empty") { } if (info.code == "NetStream.Play.Stop") { ns.seek(0); ns.play(url); } }; //video location myVideo.attachVideo(ns); ns.play(url); evidentne tam chyba daka deklaracia toho "myVideo" ale ja neviem prist na to ako to tam doplnit.. skusal som to cez var myVideo:MovieClip = this.createEmptyMovieClip("myVideo", this.getNextHighestDepth()); ale nepomohlo
plz help... |
||
weroro Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2012, 16:54:09
Takto mi to funguje bez problému. Ak to nejde ani tak, bude problém v prehrávanom FLV videu.
var url:String = "video.flv"; var nc:NetConnection = new NetConnection (); nc.connect (null); var ns:NetStream = new NetStream (nc); myVideo.attachVideo (ns); ns.setBufferTime (5); ns.play (_root.url); ns.onStatus = function (info):Void { if (info.code == "NetStream.Buffer.Full") { trace (info.code); } if (info.code == "NetStream.Buffer.Empty") { trace (info.code); } if (info.code == "NetStream.Play.Stop") { ns.seek (0); ns.play (_root.url); } }; |
||
weroro Profil |
Teraz ma tak niečo napadlo. Ty si si nevytvoril display object, že? :D Je to niečo ako plátno, na ktorom sa ti bude prehrávať obraz. Ak to nemáš, tak sa nečuduj.
Choď do Library (CTRL+L) a klikni na tom panely do pravého rohu (v hlavičke toho panelu). Zobrazí sa ti menu v ktorom vyber možnosť "New Video". Hneď na to sa ti zobrazí okienko kde nechaj vybratú možnosť "Video (ActionScript - controlled)" a daj OK. V library sa ti vytvorí ikonka s Kamerou a toto potiahni na plochu a pomenuj to v "Properties (instance name)" ako "myVideo" a potom ti pôjde aj obraz. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0