| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| vp Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 10. 2005, 12:57:56
dobry den,
mam knihu navstev udelanou podobne jako guestbook2, a vše funguje ok. ...jen u nekterych prispevku to dela v textu takove ctverce...mnoha lidem vcetne mne (z prace i z domova), to funguje bez problemu s hacky a carkami. nevim tudiz kde je chyba, nemam moznost to prozkouset. cim to muze byt. kodovani UTF8. ???? diky za radu vp :-) |
||
| vp Profil * |
#2 · Zasláno: 25. 10. 2005, 09:58:36
napadlo mne, zda to nemohou delat treba xp, ktera nejsou cesky ??? ...ale to je asi blbost, co...
:-( prosim pomozte !! vp. |
||
| Hanz Profil |
#3 · Zasláno: 25. 10. 2005, 11:32:25
vp
A nevzniká ten problém jen u některých speciálních znaků ?? Protože opravdu nevím v čem by mohla být chyba. To aby to někomu šlo dobře a někomu ne je přece hloupost (alespoň si to myslím). |
||
| vp Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 10. 2005, 15:20:22
ja si myslim totez :-) ale je to tak
vsechno mam v utf-8. flash, php script, i v html mam charset utf-8 ale nekomu to jde a nekomu ne. ja to testoval na 3 ruznych pc a vsude vsechno ok. a jak tam napise zadavatel stranek prispevek, tak ctverce... jako na potvoru! a tvrdi ze vsude vidi jen podivne znaky misto prispevku... to je zoufalstvi... vp .-) |
||
| vp Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 10. 2005, 10:45:39
jeste mne neco napadlo,
koukal jsem na www.flash.jakpsatweb , kde je script na guestbook a guestbook 2, a tam se pise neco o tom, ze : cituji - ................Nejprve zastavíme přehrávání animace (vysvětlím později). Dále musíme zakázat kódování Unicode UTF-8. Dělá to totiž značné problémy s českou diakritikou (nevím proč). Dále jsou deklarovány dříve zmíněné proměnné....................... co to znamena, nemohlo by to pomoi v tomto pripade? diky vp :-) |
||
| Hanz Profil |
#6 · Zasláno: 26. 10. 2005, 11:00:51
vp
Nevím, ale každopádně se to dá řešit převodem na URLencode pomocí escape(); escape("Tady se vloží text");
A až takto upravený text odeslat. |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0