Autor Zpráva
Spy-HERETIC
Profil *
Zdravim vsechny priznivce flashe potreboval bych poradit jestli ve flashi muzu dat buton abych mohl zvolit soubor na disku a vypsal me jeho adresu (C:\neco\..) do textovyho pole neco jako v html
<input type="file" name="soubor">
Banan
Profil *
Nechci rikat, ze to nejde, ale do flashe delam uz docela dlouhou dobu, a zatim sem nikde nevidel neco takovyho (ani v knize, ani na zadny strance...)...Mozna se pletu, ale na 99% flash neumi pracovat s externima souborama jinak, nez ze by je nahral... (text, nebo video...). Na takovyhle veci spis treba Visual Basic ....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.