Autor Zpráva
drtikol
Profil *
Nevíte prosím někdo, kterým příkazem se dá z flashe spustit video v defaultní uživatelově aplikaci?
Díky
Hanz
Profil
drtikol
Přez getURL
drtikol
Profil *
Tak jsem to mel, ale otevře se nejdříve explorer a až potom wmp.
Příkaz je ze swf

on (release) {
getURL("x.avi");
}

Dekuji za odpověď
drtikol
Profil *
Hanz
Já nedodal, že nejde o web, ale o flash na cd.
flz
Profil
myslim, ze to ide cez fscommand("exec", "cesta/x.avi"); a malo by sa to otvorit v defaultnom prehravaci
flz
Profil
aha tak nic, nejde to
Hanz
Profil
drtikol
To je jedno, že nejde o web, ale o CD. Pořád je to stejné.
drtikol
Profil *
Jes, fscommand jsem taky pitval, ale nic. To znamená, že flash nedokáže spustit externí avi, jpg, mp3 bez přechodného odkázání na explorer?

Děkuji za odpověď.
mik
Profil
jde to ale musi se na to oklikou

1) od flashe (cca) 6 musi byt veci kere jdou na fscommand("exec") v
podadresari fscommand (je to v helpu flashe)

2) pak si vytvor soubor spustvideo.bat

3) do toho bat dej
start nazevvideoklipu.avi

4) z flashe pak volas jen fscommand("exec","spustvideo.bat");


struktura:
./mujflash.swf(.exe)
./fscommand/spustvideo.bat

nezarucuju ti kompatibilitu 100%, takovej MAC si to urcite nepusti
Kiwísek
Profil *
A nevíte náhodou, jak tomu spustvideo.bat dát parametr na spouštění toho videa ve WMPlayeru? Dik
mik
Profil
Parametry nelze pres exec posílat,
bohužel jen natvrdo.

jinak
když dáš do .BAT souboru místo start
aplikaci ve které to má běžet tak se to v ní otevře (bude nutné doplnit cestu, k programu)

slovo start, otevírá defaultní aplikaci pro daný typ souboru (xls>Excel, doc>Word)
jak to má daný uživatel nastavené.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.