Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SirMartin Profil |
#1 · Zasláno: 19. 11. 2005, 20:21:21
Pocitadlo kol
|
||
SirMartin Profil |
#2 · Zasláno: 19. 11. 2005, 20:28:37
vytvoril jsem hru s autama, kazda zavodni hra potrebuje pocitadlo atak jsem vytvoril mc klip jako startovni caru, zde sem naskriptoval
onClipEvent (load) { pricist1 = true; pocet1 = 0; pricist2 = true; pocet2 = 0; polovina = true; } onClipEvent (enterFrame) { if (this.hitTest(_root.car)) { if (pricist1) { if (_root.car._rotation>0 && _root.car.speed>0 && polovina) { pricist1 = false; polovina = false; pocet1++; } else { _root.varovani = "Player1:WRONG WAY"; } } } else { _root.varovani = ""; pricist1 = true; } if (_root.pocitadlo<pocet1 || _root.pocitadlo<pocet2) { _root.pocitadlo++; } if (_root.pocitadlo>=_root.pocetKol) { _root.stopka = false; if (pocet1>pocet2) { _root.varovani = "Player1: Good work, you are winner!"; } else { _root.varovani = "Player1: Sorry, you lose:-("; } } if (this.hitTest(_root.car)) { if (pricist2) { if (_root.carm._rotation>0 && _root.carm.speed>0 && polovina) { pricist2 = false; polovina = false; pocet2++; } else { _root.varovani = "Player2:WRONG WAY"; } } } else { _root.varovani = ""; pricist1 = true; } if (_root.pocitadlo<pocet2 || _root.pocitadlo<pocet1) { _root.pocitadlo++; } if (_root.pocitadlo>=_root.pocetKol) { _root.stopka = false; if (pocet2>pocet1) { _root.varovani = "Player2: Good work, you are winner!"; } else { _root.varovani = "Player2: Sorry, you lose:-("; } } } udelal jsem dalsi mc klip presne na druho stranu jako polovina aby hrac nemohl prejizdet a pripociatat si jentak kola´, ale nefakci tó kde je ten problem? Hru najdete na www.ngageqd.xf.cz crazy race, pls help me |
||
SirMartin Profil |
#3 · Zasláno: 19. 11. 2005, 20:29:47
Kdyztak na mc polovina je tento script:
onClipEvent (enterFrame) { if (this.hitTest(_root.car)) { _root.cil.polovina = true; } if (this.hitTest(_root.carm)) { _root.cil.polovina = true; } } cara je potom neviditelna pod jednim scriptem |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 11. 2005, 16:29:41
help me pls
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0