Autor Zpráva
m3
Profil *
hopla jak udelam aby se mi votviranej link votevrel v oknu ala pop-up ... de to nadefinovat ve flashi u toho odkazu?? nebo musim v html u vlastnosti stranky btw to taky nevim jak udelat.....
diky
m3
Profil *
viz http://www.babyloncircus.net./chapito.php
hmm ted sem si vsim ze je to v php ale vypada to dost flashove .....a snad to de i flashy....
Kráťa
Profil
haf
takto
http://www.jakpsatweb.cz/nove_okno.htm
Hanz
Profil
Kráťa
Řekl bych že by to potřeboval va Flashi. :O)))
m3
Profil *
presne tak ve flashi konkretne v MX ... vi to nekdo??...poradte mi ....asi nakejma promenejma poslanejma s tim odkazem ale sem spis grafik nez programator takze se v tom moc nevyznam...
m3
Profil *
tak uz to vim..... normalne se tam narve javacka hlaska na radek pro vodkaz ...
Wurst
Profil *
Nebo to mužeš řešit takto...
skript pro buton...
______________
on (release) {
getURL ("javascript:shimg('big-spony',451,348)");
}

_______________________________________________________
java skript ...nepotřebuje komentář:)...
________________________________

function shimg (nazev, sir, vys, textik, adresar)
/*V novem okne ukaze obrazek z adresare images s nazvem v promenne nazev. Defaultne k nazvu pridava koncovku JPG. Pro GIF je nutne uvest v nazvu i priponu .GIF.
Okno se zavre kliknutim kamkoliv do prostoru okna nebo zneaktivnenim okna.
Promenna textik muze obsahovat popisku fotky. Jako znak pro dalsi radek popsiky slouzi znak |.
V promennych sir, vys muze byt sirka a vyska obrazku. Neni-li tam, vezme se na tvrdo 200x282.
*/

{
var natext=28, kde1=0, kde2=0;

if (sir==null || vys==null)
{
sir=200;
vys=282;
}

if (textik==null)
{
natext=0;
}
else
{
while (textik.indexOf("|", kde1) != -1)
{

natext=natext+16;
kde1=textik.indexOf ("|", kde1)+1;
}
}

kde2=nazev.indexOf(".gif",0);
if (kde2==-1)
{
nazev=nazev+".jpg";
}

// natext=natext*16+28
var noveokno = window.open ('', 'obrazek', 'width='+sir+', height='+(vys+natext)+', location=0, menubar=0, resizable=0, scrollbars=0, status=0, toolbar=0, left=0, top=0');

noveokno.document.open();

with (noveokno.document)
{
write ('<html><head><meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1250"><title>ANACONDA CLAMPS</title><style type="text/css"><!-- .tx { font-size: 12px; color: black; line-height: 16px; text-decoration: none; font-family: "Arial CE", "Helvetica CE", Arial, Geneva, "Geneva CE" }--></style></head>');
write ('<body leftmargin="0" marginwidth="0" topmargin="0" marginheight="0" onClick="window.self.close ()" onBlur="window.self.close ()">');
write ('<p class="tx" align="center"><img src="' + nazev + '" width="'+sir+'" height="'+vys+'" border="0" alt="ukazka">');
if (textik != null)
{
write ('<br><img src="images/pix1.gif" width="1" height="6" border="0"><br>');

kde1=0;
kde2=textik.indexOf ("|", kde1);
while (kde2 != -1)
{
write (textik.substring(kde1,kde2)+"<br>");
kde1=kde2+1;
kde2=textik.indexOf ("|", kde1);
}

write (textik.substring(kde1,textik.length));
}

write ('</p></body></html>');
}
noveokno.document.close ();
}
wurst
Profil *
m3
viz http://www.babyloncircus.net./chapito.php
hmm ted sem si vsim ze je to v php ale vypada to dost flashove .....


Však to je flash...akorat že se neotvíra .html ale .php ...klikni si na to pravým na myši...;)
jinak našupaný web...
Jardal Wurst
Profil
zdar chtěl jsem se tentokráte optat já...tyka se to zase toho pop up...ale v jíném případě.
mám vytvořeny skript vw flashi na otevření popup okna přes java skript...
vlastně cely actionskript mám na talčitku ...
a vypadá nasledovně...

on (release) {
getURL("javascript:var mypopup = window.open('american_type.swf','mySite','toolbar=0,location=0,directo ries=0,status=0,menubar=0,scrollbars=0,resizable=1,width=600,height=45 0,top='+eval((screen.availHeight - 450) / 3)+',left='+eval((screen.availWidth - 600) / 2));
mypopup.focus();");
}
no a kmemu problemu jedna se mi parvě o ten java script...
chtěl bych aby se popup okno zavřello po kliknuti mimo rozsah otevřeneho popupo okna.
myslím že bych tam měl přidat něco v tom smyslu
window.close ();
nebo možná
window.mypopup.close ();

ale není to to prevé ořechové...skoušel jsem to ještě
window.close ('mypopup');
ale taky to nebylo ončo...
nevítze někdo jak docílity výše zmněneho efektu?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.