Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
miror Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 12. 2005, 15:24:10
zdravim vas, mam dalsi maly problem.Odosielam formular na php takto:
on (release) { getURL("uloz.php", "", "POST"); } jasne ze to ide, ale ono to skoci na tu stranku uloz.php a ja by som chcel aby to ostalo na tom flashi, ako na to? |
||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 12. 2005, 23:18:33
Musíš to udělat takto:
// odeslání informací do formuláře _root.loadVariables("files/uloz.php?jmeno="+jmeno+"&email="+email+"&ur l="+mojeurl+"&zprava="+zprava, GET); Takto provede akci na pozadí. getURL tě přesměruje na novou URL adresu. Můžeš se ale vrátit přes JavaScript: <script language=javascript> history.go(-1); </script> nebo <script language=javascript> location.href + skok na stránku </script> |
||
mik Profil |
#3 · Zasláno: 6. 12. 2005, 00:33:05
Nic proti history.go(-1);
ale myslim ze to je trochu jako dratem do oka. tady mas ode me priklad i se zdrojakem resi se to tu docela casto. Priklad je tady: http://www.bluesystem.cz/hosting/testy/loadvars/test.html jinak je to v zipu na: http://www.bluesystem.cz/hosting/testy/loadvars/loadvars-test.zip jinak ta ten flash vezme text z horniho formu, posle ho do PHP, PHP spocita delku a posle to zpet do flashe a ten to zobrazi ve spodnim formu. Pokud to budeš testovat musis to dat bud na server, nebo mit nainstalovanej webserver a php na lokalni stanici jinak to samozrejme nefachci. |
||
kyklop Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2005, 12:16:55
miror
hoj, prosím tě, mám teď nějaké trable s odesíláním proměnných přes php, nemohl bys mi prosím sem hodit akci, kterou přiřazuješ tlačítku ve flashi pro odeslání a ten php script? Byl bych ti moooc vděčnej! |
||
mik Profil |
#5 · Zasláno: 9. 12. 2005, 00:24:51
tak si stahni ten zip je to tam cely i se zdrojakem ;)
|
||
kyklop Profil |
#6 · Zasláno: 9. 12. 2005, 06:36:09 · Upravil/a: kyklop
jj díky, jsem to ale nemehlo :-)
tak to je pěkná kulišárna. V jaké verzi je to dělané? Mě to vyhodí hlášku unexpected file format a flash se mi neotevře, mohl bys prosím tedy vytáhnout jen jak zpracováváš proměnné ve flashi pro předání php?? díky! |
||
EllisDee Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 12. 2005, 17:08:52
Jak jsem psal, tuhle akci přiřaď tlačítku. Dej si pozor na proměnné, aby jsi je měl na správné úrovni. Do políček s input texty si dej radši názvy proměnných:
_root.jmeno _root.email _root.url _root.zprava // odeslání informací do formuláře on(release) { _root.loadVariables("posliMaila.php?jmeno="+_root.jmeno+"&email="+_roo t.email+"&ur l="+_root.mojeurl+"&zprava="+_root.zprava, GET); } PHP soubor posliMaila.php musíš mít ve stejném adresáři, jako je soubor, ze kterého voláš SWFko. posliMaila.php: <? // ------------------ CZ MAIL --------------------- $jmeno = $_GET["jmeno"]; $email = $_GET["email"]; $url = $_GET["url"]; $zprava = $_GET["zprava"]; $adresat="info@info.cz"; // Mail $subject="Z www.info.cz napsal p.".$jmeno; $odeslat="Uzivatel z WWW stránek: Jméno: ".$jmeno." URL: ".$url." Email: ".$email." Vám zasílá dotaz: ".$zprava." "; function CZMail($to, $subj, $text, $headers = "") { // prevedení z windows-1250 do iso-8859-2 (pokud je potreba) $text = StrTr($text, "\x8A\x8D\x8E\x9A\x9D\x9E", "\xA9\xAB\xAE\xB9\xBB\xBE"); // prekódování do Base64 $text = Base64_Encode($text); // pridání hlavicek $headers = "MIME-Version: 1.0\n". "Content-Type: text/plain; charset=\"iso-8859-2\"\n". "Content-Transfer-Encoding: base64\n"; // odeslání e-mailu Mail($to, $subj, $text, $headers); } CZMail($adresat, $subject, $odeslat, ''); ?> PHP soubor překóduje češtinu tak, aby se v Outlooku zobrazila správně. |
||
kyklop Profil |
#8 · Zasláno: 12. 12. 2005, 06:55:54
jj to zkusím, díky ti moc. tak todleto už by mohl zvládnout i já sám... ;-)
|
||
kyklop Profil |
#9 · Zasláno: 12. 12. 2005, 12:57:21
super, tak tohle konečně funguje bez problémů!
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
mik Profil |
#10 · Zasláno: 15. 12. 2005, 23:39:12
kyklop: tak to je pěkná kulišárna. V jaké verzi je to dělané? Mě to vyhodí hlášku unexpected file format a flash se mi neotevře
do archivu jsem přidal zdrojak pro mx2004 bylo to pro fla8, tak snad to pujde. http://www.bluesystem.cz/hosting/testy/loadvars/loadvars-test-mx.zip |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
kyklop Profil |
#11 · Zasláno: 19. 12. 2005, 07:23:03
díky, to snad ani nemuselo být :-)
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0