Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kyklop Profil |
#1 · Zasláno: 7. 12. 2005, 12:41:59
Zdravíčko, potřeboval bych od Vás následující pomoc:
ve flashi si vytvořím registrační formulář, s proměnnými třeba: jmeno, heslo atd., ten následně odeslat pomocí php na mail. Takže, problém je v tom, že to všechno ve flashi mám, script také mám, ale přijde mi na mail jenom zpráva, která obsahuje jen pevně definované věci a ne proměnné z flashe. vypadá to asi takto: tlačítko na odeslání ve flashi: on (click) { jmeno = _root.formular.informace.jmeno.text; loadVariblesNum ("script.php","","POST"); } a script.php vypadá asi takto: <? Header ('Content-type: text/html; charset=UTF-8'); $header = "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n"; $email="mujmail@seznam.cz"; $predmet="registrace do systému"; $data = "Jméno odesílatele : $jmeno "; mail($email, $predmet, $data, $header); ?> a přijde mi jen toto na ten email: <br>Jméno odesílatele : <br> E-mail : mujmail@seznam.cz <br> ___ takže se mi nenačtou ty proměnné, prosím HELP! Děkuji! |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 7. 12. 2005, 14:22:38
kyklop
Tuhle chybu odhaduju v PHP. Místo $jmeno tam dej $_POST['jmeno'] |
||
stillintroubles Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 12. 2005, 16:01:12
Zkusim, dám to, jak říkáš, uvidíme, zítra dám vědět! Děkuji!
|
||
kyklop Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2005, 07:08:16
tak teď se to neodesílá vůbec, na mail teď nedorazí žádná zpráva, prosím mrkněte na to, php nevládnu vůbec... teď vypadá php takto:
<? Header ('Content-type: text/html; charset=UTF-8'); $header = "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n"; $email="mujmail@mail.cz"; $predmet="registrace na web"; $data = "<br>Jméno odesílatele : $_POST['jmeno'] <br> Prihlasovaci jmeno : $_POST['loginName'] <br> E-mail : $_POST['email'] <br> Pohlavi : $_POST['pohlavi'] <br> Heslo : $_POST['heslo'] <br> Generovat heslo registratorem? : $_POST['checkheslo'] <br> Klub : $_POST['klub'] "; mail($email, $predmet, $data, $header); ?> Ve flashi je script pro odesílání na tlačítku následující: on (click) { jmeno = _root.registrace.informace.jmeno.text; loginName = _root.registrace.informace.loginName.text; email = _root.registrace.informace.email.text; pohlavi = _root.registrace.informace.pohlavi.selectedItem.label; heslo = _root.registrace.informace.heslo.text; checkheslo = _root.registrace.informace.checkheslo.selected; klub = _root.registrace.podminky.klub.selectedItem.label; loadVariablesNum ("script.php","","POST"); loadVariablesNum ("http://www.jinyweb.cz/script.php","","POST"); } |
||
mik Profil |
#5 · Zasláno: 9. 12. 2005, 00:28:57
Doporučuju to dělat přes loadvars,
lip se to kontroluje, maš možnost volat ruzny funkce na prsrovani a rozhodně se lip určujou proměný který se maj poslat a který přijmout viz: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=1 5991 |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 4. 2006, 18:17:13
ja vubec neumim PHP ,, lae chtel bich vedet jak bi vypadal PHP scrypt ve kterym je mozne vypnlit jmeno a heslo - a odeslat ,,, jak bi to bylo kdybi mi to melo poslat na e-mail ??? v lepsi ulozit na ftp
Moc dekuju |
||
Zedde Profil * |
#7 · Zasláno: 5. 4. 2006, 18:18:38
zedde@atlas.cz sem mi to poslete
|
||
oneho Profil |
#8 · Zasláno: 6. 4. 2006, 18:10:23
Ja som mal presne ten isty problem.
Tu mi poradili a fici to http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=1 9638 |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0