Autor Zpráva
devaa
Profil *
Ahoj,
mam na scene nekolik MC. Po kliknuti na jednom znich mam na nem unload. A chci udelat aby se mi tento MC kterej mi zmizel opet nacetl po kliknuti na urcitem tlacitku.Pouziva se loadmovie? A zajimalo by me jak.
Dik
Hanz
Profil
devaa
No záleží, kde ho máš? Jestli v knihovně tak attachMovie a jestli je externí tak loadMovie
devaa
Profil *
Mam ho v knihovne.A co se pise do zavorky?
Hanz
Profil
Hanz
attachMovie("název","nový název", kam načíst);

Název není název, pod kterým ho vidíš v knihovně. Při vytváření toho MC musíš mít začkrtlé Export for ActionScript a do políčka co se ti zpřístupní napsat ten název
devaa
Profil *
To je na me tezky na pochopeni.
MOhl by si mi to prosim nazorne ukazat treba na tomhle fla souboru?
http://www.motoveterani.kvalitne.cz/attach.fla
Jestli muzes pak poslat na unreal@centrum.cz
Dik
Hanz
Profil
devaa
No nemohl, protože ty to máš pro Flash 6 a já to s Flashem 8 neuložím tak, abys to otevřel v šestce.
Ale řekl bych, že máš problém s tím Export For......
No tak klikni na ten klip v knihovně pravým tlačítkem a dej Linkage...
Tam zatrhni to Export For... A pak už to dosaď podle toho jak jsem ti to napsal.
devaa
Profil *
mam 8.0 Ale to uz je jedno.
Hanz
Profil
devaa
Hm. U toho Flashe co jsi tu dal bylo nastavení pro Flash Player 6, tak jsem si to myslel.
devaa
Profil *
Takze ja mam 8 a pracuju v nejakym modu 6?
Hanz
Profil
devaa
Když jsem si dal v tom SWF File -> Publish Settings tak tam je vybraný FlashPlayer 6 a ActionScript 1.0
devaa
Profil *
Tsssssssss,dik,uz sem si to zmenil.
Jak to je mozny...Mam default instalaci,sem tam nic nemenil
Jara
Profil *
Ahoj vespolek, ví někdo, jestli se dá pomocí action scriptu docílit při scrollování textu takového toho pěkného plynulého dojíždění u dynamickýho textovýho pole, do kterého načítám externí data?Povedlo se mi to jen u statickýho textu převedenýho na MC.
jara
Profil *
Ahoj vespolek, ví někdo, jestli se dá pomocí action scriptu docílit při scrollování textu takového toho pěkného plynulého dojíždění u dynamickýho textovýho pole, do kterého načítám externí data?Povedlo se mi to jen u statickýho textu převedenýho na MC.
jara
Profil *
sorry ... zdá se že jsem na špatným místě
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.