Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FlashManiac Profil |
#1 · Zasláno: 14. 2. 2006, 15:41:30 · Upravil/a: FlashManiac
Zdravím...
Chtěl bych se zeptat... Existuje nějaká možnost jak ukládat dat ve Flashi na pevný disk,aniž by se musel použít server?Zkrátka, spustím prezentaci *.swf a můžu si nacucnout upravit a uložit data,aniž bych posílal nějaké požadavky na servery s nějakýma ASP skriptama.. Myslel jsem, že by to mohl třeba zvládnout formát XML,ale nenašel jsem postup...a přes sdílené objekty mi to moc nevoní..XD dikx za odpověď Cyao |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 14. 2. 2006, 15:44:11
FlashManiac
Například takto: http://hanz.xhosting.cz/blog/hanzblog/flash/sharedobject.html XML to nedá (pokuď bereš XML jako soubor s tou příponou, ale nic ti nebrání uložit ty data v XML formátu). |
||
FlashManiac Profil |
#3 · Zasláno: 14. 2. 2006, 17:10:19
Hanz
takže jediná možnost jak v AS ukládat proměnné na HDD je přes sdílené objekty...hmm to není dvakrát vychytaný... Takže pokud uložím ve sdílených objektech např tenhle string: "<koren><jmeno>FlashManiac</jmeno><jmeno>Hanz</jmeno><koren>" tak to budu most potom zase ze stringu dostat do XML formátu? Právě tady totiž experimentuju s XML souborama...XD.. zajímavý je, že když si vytvořím XML formát přímo ve Flashi(vuz např ten string nahoře) tak to všechno funguje OK,ale když to načítám z ext.souboru *.xml, tak mi to vubec nefunguje viz: var mojeXML:XML=new XML(); a struktura XML souboru je: <koren> <jmeno>Usama bin Ladin</jmeno> <jmeno>Tarja Turunen</jmeno> </koren> tak to vypíše NULL, čím by to mohlo být? |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 1. 5. 2006, 17:17:42
FlashManiac
Musíš použít ignoreWhite=true; Tohle je mimochodem nejčastější chyba, kterou dělá snad každý :o) Jde o to, že když to v tom externím souboru tak naformátuješ, tak tam jsou bílé místa (jednoduše řečeno mezery, které vadí). |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0