Autor Zpráva
maikeroo
Profil
Mam o5 jeden problem (Flash 5)
Nacitam html kod z ext. souboru do dynamickeho textoveho pole a vse funguje jak
ma. Ovsem pokud je textove pole soucasti movie clipu, text se nenacita. Textove
pole mam v movie clipu abych mohl pouzivat scrollovatka i pro obrazky zaroven s
textem. Jakou delam chybu? Dekuji za rady.
Hanz
Profil
maikeroo
Pokuď to nevidím, tak to nejde na 100% určit, ale nejspíš tu, že text načítáš do _rootu a to pole je v MC (textové pole hledá ten text v tom MC, ale on je v rootu)
lajny
Profil *
Ahoj tento problem je muj, maikeroo ho sem napsal driv nez ja:)

Text nacitam prikazem loadVariablesNum ("01news.html",0);
Na scene mam vytvoreny MC Window, ktery scrolluju podle prikladu na http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll
V tomto MC mam textove pole, do ktereho se snazim nacist ten html text. Problem asi bude jak rikas, text je v _rootu, ale netusim, jak zaridit aby se nacetl do toho pole v MC. Snad je to trochu srozumitelne. Omlouvam se. Na vysvetlenou dodavam, ze mc s textovym polem pouzivam proto, ze neumim jinak scrollovat text s odkazy a s obrazky.
Dekuji za pripadne rady
lajny
Profil *
Omlouvám se, že jsem psal bez diakritiky - zvyk:) Už se to nestane.
Hanz
Profil
lajny
Používej loadVars a máš to bez problémů:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=4 189
lajny
Profil *
Děkuji, moc hodnej.
lajny
Profil *
Ještě takový detail. Funguje LoadVars i ve Flash 5?
Hanz
Profil
lajny
ne
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.