Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zyx Profil |
#1 · Zasláno: 22. 2. 2006, 16:19:01
Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda je možné aby část internetové stránky, která je ve Flashi mohla pracovat s proměnými PHP ? Dá se do Flashe načíst proměná z PHP např. typu session $_SESSION["jmeno_promene"] nebo obycejnou promenou $jmeno_promene ? Pokud ano, tak jak ? Předpokládám použití funkcí Actionscriptu loadVariables() nebo sendAndLoad(). Děkuji za odpovědi. |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 22. 2. 2006, 17:26:29
zyx
Jak jsi řekl. Použiješ normálně loadVars(); Promněnnou musíš pomocí PHP normálně vypsat: &nazev_promenne=hodnota& |
||
zyx Profil |
#3 · Zasláno: 22. 2. 2006, 19:57:13
Díky Hanzi,
já jsem něco takového tušil. Jde mi o to, že mám část webu ve Flashi a v něm jsou třlačítka, která odkazují na další stránku html. Potřeboval bych po kliknutí na toto tlačítko změnit proměnou v session (flash musí pomocí get nebo post odeslat hodnotu do PHP) a odzkočit na danou stránku, pak při návratu by flash přečetl hodnotu session a zkočil na určitý snímek. Zkoušel jsem různé postupy, ale nedokážu do Flashe dostat hodnotu session. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Hamburgr Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 4. 2006, 14:17:36
ja jsem na tohle desna lama...potreboval bych tam udelat tabulku 10 nejlepsich skore, ale vubec nevim aj na to :(
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 21. 4. 2006, 17:52:50
zyx
Použij sendAndLoad a načítej tu session tak, že si jí vypíšeš PHP |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0