Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kaja Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2006, 13:29:57
Ahoj,
nevedeli byste nekdo jak udelat bezici cas (neco jako stopky), ktery by se rozbehl od nuly zastavil by se na urcitem cisle. chtel bych to udelat jako kotu k soucasti. tzn. soucast, potom nabehnout kotovaci cary a cisla se rozbehnou od nuly a zastavi se na treba x=12,230 a y=8,529. jsem stale zacatecnik :-( diky. kaja |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2006, 13:46:00
kaja
i = 0; function pricti() { nazev_textoveho_pole.text=i; if (i == 12230) { clearInterval(interval); } i++; } |
||
kaja Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 3. 2006, 11:25:36
ahoj,
zkousim to, ale nevim kam mam ten actionscript dat mam Flash MX a dal jsem to na prvni snimek: i=0; function pricti(){ prd.text=i; if(i==12230){ clearInterval(interval); } i++; } a vytvoril jsem dynamicke textove pole s nazvem prd. chybu scriptu to nehlasi, ale pri testu neni nic videt (swf) :-( |
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 17. 3. 2006, 13:39:11
kaja
No mněl bys to mít dobře. Nemáš v tom textovém poli nastavenou třeba barvu textu na stejnou jako je pozadí? A máš skutečně tak pojmenované to pole, nebo jsi to napsal do políčka var? |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
kaja Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 3. 2006, 09:12:08
fsecko sem napsal dle tebe.
barva textu cerna - pozadi bile, dynamické pole s nazvem prd (nebo se musi jmenovat prd.text?, ale stejne nejde oboji) actionscript na prvnim snimku. nepotřebuje to nejake obnovovani stranky? nebo to nejde udelat pres fci date? |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0