Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vp Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 3. 2006, 23:52:19
dobry vecer,
jak zapsat udalost " bud kliknout mysi - nebo stisknout enter" diky vp |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 19. 3. 2006, 09:22:15 · Upravil/a: Hanz
vp
// Kliknutí myší onMouseDown=function{ } // Zmáčknutí enter var listener:Object = new Object(); listener.onKeyDown = function() { if (Key.isDown(Key.ENTER)) { trace("h"); } }; Key.addListener(listener); |
||
vp Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 3. 2006, 12:01:16
tato udalost ma byt prirazena tlacitku_btn...a ma to byt odesilaci tlacitko po vyplneni nejakeho formulare (napr.)...
nejak mi to nefunguje... :-( vp |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
vp Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2006, 15:34:49
dobry den,
nenapsal byste mi nekdo podrobnejsi napovedu - chci tu udalost priradit k buttonu (bud klavesa enter nebo stisk mysi - provede nejakou akci)... dekuju vp |
||
vavru Profil |
#5 · Zasláno: 23. 3. 2006, 09:05:31
Presny postup:
1. Vlož do stage komponentu Button 2. pojmenuj ji např "btn" 3. vyber myší vrstvu v aktuálním framu, do které chceš vložit kód, který bude obsluhovat události tlačítka 4. stiskni F9 a vlož následující AS kód:
5. Akce na Enter ti bude fungovat az po exportu do swf a spusteni v prohlizeci - jelikoz standalone flash player chyta udalost Enter (na textfieldech funguje Enter i ve flash playeru - ale to tu ted neresime). |
||
vp Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 3. 2006, 17:38:29
diky :-)
|
||
vp Profil * |
#7 · Zasláno: 24. 3. 2006, 18:29:46
mel bych ale preci jen jeste otazecku:
na stage jsem umistil componentu button my_btn, a na prvni frame jsem umistil tento kod: function myOnPress() { trace("hello"); _root.d_txt.text = 'hallo'; } function myOnKeyDown() { if (Key.isDown(Key.ENTER)) { Selection.setFocus(my_btn); my_btn.onPress(); } } var myListener:Object = new Object(); myListener.onKeyDown = myOnKeyDown; Key.addListener(myListener); my_btn.onPress = myOnPress; ....kdyz pak otevru v exploreru hotove html, tak to funguje jen na kliknuti mysi a teprve na podruhe nebo po aktualizaci stranky (F5) to funguje i na stisk klavesy "enter"...nevite cim to muze byt ???? moc dekuju za odpoved, nemuzu se hnout z mista ... |
||
vavru Profil |
#8 · Zasláno: 25. 3. 2006, 13:22:04
Problem je v tom, ze tvuje SWF komponenta nema pri naloadovani stranky focus...
v IE to vyresis pomoci onLoad="window.document.mymovie.focus();" v tagu body v ostatnich prohlizech nevim...nemam cas to dlouze zkoumat |
||
vp Profil * |
#9 · Zasláno: 25. 3. 2006, 13:53:35
diky
vp :-) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0