Autor Zpráva
FlashManiac
Profil
Narazil jsem na jeden takový problémek.. dokáže Flash resp. AS nějakým způsobem dostat nějaký MC, který je uložený v knihovně SWF které naloaduju do prazdného MC na _root?
vi kód(sice nefunguje ale takhle nějak bych to potřeboval...
_root.createEmptyMovieClip("clip_mc",-1);

clip_mc.loadMovie("pokus2.swf");
but_btn.onRelease=function(){
_root.attachMovie("clip_mc.test1","test1_mc",0);
_root.test1_mc._x=100;
_root.test1_mc._y=400;
}

doufám že je z toho jasné co potřebuju.. v té knihovně(říkejme tomu tak..XD) mám uložených více obrázků a potřebuju aby se při načtení SWF uložily do operační pameti, což jede.. abych ale nemel probémy se souřadnicema..potřebuju ty jednotlivé MC načítat na _root a pak s nima hýbat... jde to nějak? nebo jak by se to dalo obejít...
Hlavní důvod porc to takhle potřebuju dělat je v tom, že ty knihovny pravděpodoně hodně "nakynou" a ja bych potom měl jeden soubor velkej jako Brno...a nemůžu ty obrázky načítat takto: jeden obrázek=1MC=1SWF a to z důvodu rychlé dynamické změny.. proto potřebuju ten způsob jaký jsem popsal v kódu..
DIX za případné odpovědi...
Hanz
Profil
FlashManiac
Tak tohle je skutečně oříšek :o)
Dělal jsem to zatím jenom jednou, tak to snad napíšu dobře.
pokus2.swf - Vytvoř si tam MC, které potřebuješ a zatrhni u všech Export for ActionScript (to budou ty co budeš chtít v jiném SWF načítat).
Potom si tam vytvoř ještě jeden MC u kterého zatrhni všechno kromně Import for..... A do pole URL napiš název toho SWF (pokus2.swf)
Jo a do pole Identifier zadej "exporter" - bez uvozovek :o)


SWF kam to načítáš - Vytvoř nějaký prázdný MC - pojmenuj ho jakkoli a zatrhni Export for AS
Do tohoto MC vlož další prázdný MC, kde - Identifier == "exporter" - zase bez uvozovek a zatrhni Import For rintime Sharing. Do pole URL zadej název toho SWF, který načítáš (pokus2.swf).

A potom už dělej všechno jako, kdybys mněl ty MC co chceš načítat normálně v knihovně (taky že je tam už máš :o) ).
FlashManiac
Profil
sakra, to je aspon navod... moc děkuju.. jdu hned testovat.. pokud to jelo tobe tak me by snad mělo taky... kdyby neco tak se jeste ozvu.. jeste jednou moc diky..
FlashManiac
Profil
ONO TO VÁŽNĚ FUNGUJE....... O.O Mockrát děkuju.... Jsi opravdu Machr...(s hóóóódně velkým M)....
tomFlidr
Profil *
HEJ ONO TO VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŽNĚ FUNGUJE!!!!
JA TO SKUSIL A JE TO LEPSÍ NEZ SEM CEKAL!!!
Morim se s tim už od vcerejska od desíti a az dneska rano pote co sem si dal to kafe...
tak sem objevil odpoved od toho borce co to tu radí!!

Lidi ten umí!!!!

DÍKY MOC!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.