Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Banan Profil |
Mir s vami, protreboval bych, aby kdyz zmacknu tlacitko, napred zjistil, jestli existuje jeden txt soubor, a pak kdyz jo, aby z nej nacet promenny....vsechno krome toho zjisteni existence souboru umim, a tak se ptam..... Predem diky za vsechny odpovedi...
|
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2005, 15:56:57
Banan
Myslím že by stačilo udělat funkci, která pokud se načítání nezdaří tak to vypíše (tím pádem soubor neexistuje), ale pokud se načítání povede tak soubor existuje a data už budou načtena. (podle toho co jsi tu popsal by to mnělo stačit --> stejně ten soubor budeš nahrávat). PS: Taková funkce podle mně ve flashi není (můžu se mílit) |
||
sanxo Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 1. 2005, 19:05:03
myslim ze na toto je dobre loadVars. onLoad = function (success){
//príkazy funkcie } success vracia true, alebo false podla toho ci nacitanie prebehlo alebo nie - inymi slovami, ak neexistuje *.txt ktore sa ma nacitat, tak je false bližšie pozri actionScript reference guide od acromedii na str. 419 |
||
Banan Profil |
#4 · Zasláno: 17. 1. 2005, 14:58:34
moh by si mi tu funkce, resp. celej zapis napsat jako priklad? chci jen kompletni zapis, mitro tech veci, ktery se maj udelat pri nahrani das jen nejakou poznamku a stejne tak i misto tech druhej....
ale tak me napada, ja to mam nahravany pres SharedObject.....da se ten atribut onLoad pouzit i pro tuhle funkci? kazdopadne dik za radu.... |
||
sanxo Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 1. 2005, 17:53:27
subor premenne.txt moze obsahovat: "premenna1=10&premenna2="retazec"&celkovo=158"
tot vse. Mozes tam este zakomponovat aj vlastnost .loaded, ktora ked sa zmeni na true, nacitanie bolo uspesne ukoncene K premennym vies pristupovat: moje_premenne. premenna1 moje_premenne. premenna2 moje_premenne. celkovo |
||
Banan Profil |
#6 · Zasláno: 18. 1. 2005, 06:59:41
thx
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0