| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2006, 16:50:34
dobry den,
chtel bych se poptat po nasledujicim: mam rekneme 3 mc v knihovne, nebo mimo stage nebo s vlastnosti _visible=false, zkratka nejsou videt pri spusteni--- a ja bych chtel, aby se nahodne generovaly a jakoby "proletali" napric animaci. mate nekdo nejakou jednoduchou radu? dekuju |
||
| FlashManiac Profil |
#2 · Zasláno: 8. 5. 2006, 19:56:15
a jak by jako mely proletat.. jako napric stagem?
pokud ano tak si dej do nejakeho zpracovatele udalosti (onLoad, onRelease) aby se ten dany clip zviditelnil napr. _root.onLoad=function(){ viditelne=(random(3)+1); _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._visible=true; _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._x=0;//nejake souradncie,zvolis sam _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._y=0;//nejake souradncie,zvolis sam }//ty MC e budou jmenovat letajiciClip1_mc,letajiciClip2_mc... a pak dej onEnterFrame=function(){ if(viditelne!=0){ _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._x=_root["letajiciClip"+viditeln e+"_mc"]._x+1;//nejake rozestupy,zvolis sam _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._y=_root["letajiciClip"+viditeln e+"_mc"]._y+1;//nejake souradncie,zvolis sam if(_root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._x>Stage.width || _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._y>Stage.height){ _root["letajiciClip"+viditelne+"_mc"]._visible=false; viditelne=0; } } je to samozrejme jen hruby nastin konecnou upravu si porved sam |
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 5. 2006, 21:47:11
moc dekuju, to bude ono.
trosku se v tom povrtam, ale to uz dam do kupy. dik :-) |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0