Autor Zpráva
oneho
Profil
Caute.

Potreboval by som porovnat podmienkou 2 textové polia.

Jedno pole je INPUT TEXT a budu sa don vkladat hodnoty, druhe pole je DYNAMIC TEXT a do tohoto pola je nacítaný obsah externého suboru .txt cez prommenu.

Tento TXT subor mam nacitaný do flashu scriptom:


prihlasenie =new LoadVars();
prihlasenie.load("myText.txt");


Teraz mam tu este tlacítko na ktore je script:


on (rollOver) {
if (meno == "lenka") {
sprava.text = prihlasenie.lenka;
}
}


Ak po najeti misou je v textovom poli MENO zadané "lenka"
Nacita mi do toho DYNAMIC TEXT z nazvom SPRAVA textový subor a promenu "lenka"

Potrebujem vsak spravit este to ze ak do dalsieho textoveho pola z menom HESLO zadam hodnotu tak po stlaceni tlacitka mi porovna uz nacitanu promenu do pola SPRAVA a toto textove pole cize HESLO.
Ak je zhoda pusti ma dalej.

Neviem ako to mam presne zapisat.
Mam to, ale nefunkcne takto:


on (release) {
if (heslo == sprava.text) {
gotoAndPlay("zle");
}

}


heslo je textoveve pole z heslom
a sprava.text je pole stou nacitanou promenou.

Chcem spravit klasicke prihlasovanie do urcitej casti stranky, stým ze to bude len pre pribuzným ktorým nadefinujem do txt suboru hesla.

Dakujem za rady.
Hanz
Profil
oneho
Pokuď vše dobře chápu tak stačí ten poslední script upravit takto:
on (release) {
if (heslo.text == sprava.text) {
gotoAndPlay("zle");
}
}


Chybí ti tam ten text

PS: Do TXT souboru bych to určitě neukládal. Kdokoli si ho může přečíst.
Anonymní
Profil *
samozrejme. pokud jsou hesla pevne stanovena, neni treba nic od nikud nacitat a cele to udelej ve flashi.
:-)
oneho
Profil
hanz:

Skusal som to aj s: heslo.text aj ako nazov premenej pola zadanej do VAR.
Ked si vytvorim cisty flash kde je iba tento formular tak to funguje ale v tej mojej stranke nie.
Celi tento formular mam vlozeny ako MOVIE CLIP v hlavnom flashy. Na: www.muza.sk

Co sa tyka toho TXTcka ako to doporucujes lepsie zabespecit???

Anonymní:

Ak zadefinujem hesla priamo do flashu tak kazdy kto nieco vie o flashy si tie hesla zobrazi cez decompiler ktory mu ukaze script, preto to riesim cez TXT
Hanz
Profil
oneho
Mohl bys dát na net ten fla soubor. Chyba bude možná někdfe jinde, ale bez něj jí asi neodhalím.

Místo TXT bych použil databázi.
oneho
Profil
fla subor spolu s txtckom som dal sem
formular ktorý potrebuje rozchodit sa vola "vip-vstup ( a je to movie clip)" je v menu galeria. zobrazi sa po kliknuti na VIP
textove pole sprava nebude potom viditelne, len teraz je z podkladom aby vtom bol prehlad.

P.S. Ako to funguje cez tu databazu to uz treba zrejme zapisovat cez php.
oneho
Profil
Pozeram ze ten odkaz "sem" nefunguje.
Cesta k suboru je: http://www.muza.sk/flash.rar
mne to tu funguje
Hanz
Profil
oneho
Dobře, že jsi přiložil i ten textový soubor. Chyba je totiž v něm. Musíš to vněm zapsat takto:
&lenka=ja&palo=paloheslo&

A to bez mezer a odsazení. Ono se to jinak načte s mezerou potom "heslo" není rovno "heslo " (ta mezera)
Anonymní
Profil *
Uz do ide.
Diky moc.

Ako to je stou tadabazou ako sa to da spravit
Hanz
Profil
Anonymní
No musíš použít již zmiňované PHP, ale je to dost složité. Někde tady na fóru najdeš funkci pro vytváření MD5 hashe z Flashe. Ve Flashi zahešuješ zadané heslo a pošleš ho do PHP. To ti vypíše jen jestli je to heslo v databázi, nebo ne a podle toho udělá další operaci. Pokuď bys nakonec nechtěl ani tu databázi, tak by to šlo i s tím TXT, ale obsah bych zase tahal přez to PHP (stejně jako s databází) a to proto, aby nešlo zjistit umístění a název toho TXT.
oneho
Profil
Skusal som na server nakopirovat to TXTcko. A po zadani www.muya.sk/myText.txt my fakt zobrazi celý obsah, toto ma pri vytvarani nenapadlo, takze by som to skusil stym txt ckom cez php.
Brat robí v PHP to ako poslat premene do php viem on mi spravý php ktore to vsetko porovná v txt cku, ale nievieme ani on ani ja ako z php poslat uz hodnoty do flashu.

Teda malo by to zrejme vyzerat takto:

Ja zadam meno a heslo do polí, po stlaceni tlacitka poslem cez (loadVariablesNum("nejaky.php", 1, "POST");) hodnoty do php to porovna zadane hodnoty s txtckom a false alebo true posle do flashu.

Ale ako vo vlashy tieto hodnoty prebrat???
Prosim o nejakú nahodnú ukázku.

Diki moc.
Hanz
Profil
oneho
No na začátku používáš krásné moderní LoadVars a nakonec přikročíš k loadVariablesNum?? To snad né. Podívej se sem:
http://hanz.xhosting.cz/blog/hanzblog/flash/loadvars.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.