Autor Zpráva
Zeratul
Profil *
Pro předání proměnné do flashe používám tuhle metodu:

<object type="application/x-shockwave-flash" data="images/temp/top.swf?nadpis=$page" width="750" height="267">
<param name="movie" value="images/temp/top.swf?nadpis=$page" />
</object>

Všechno chodí, ale když se hodnota $page změní, tak se flash načítá celý znovu.... Chtělo by to dostat do flashe tu proměnnou nějak jinak. Aby se znovu nemusela stahovat celá grafika atd.
Hanz
Profil
Zeratul
No odhaduju, že když jí mněníš a nechceš, aby se znovu načetl ten Flash, tak jí mněníš pomocí JS. V tom případě se podívej tady:
http://hanz.xhosting.cz/blog/hanzblog/flash/javascript-flash.html
Musíš použít SetVariable
Zeratul
Profil *
ok! ten tvůj příklad jsem zkusil a chodí to, ale jenom takové funkce jako je stop(), play() atd.... Když jsem zkusil použít:

<a href="javascript:window.document.flash.SetVariable(nadpis, news);">PLAY!</a>

tak se nic nedělo. Nejspíš musím něco napsat do ActionScritu?
2. věc je, že to nechci mít na tlačítku nebo odkazu, ale stránka bude mít přimo nadefinovaná tuto schopnost:

<script>
window.document.flash.SetVariable(nadpis, news);
</script>

A až se flash načte, aby s touto proměnnou počítal....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0