Autor Zpráva
maxAV
Profil *
ahoj,
potreboval bych, aby flash v urcitejch intervalech sahnul do databaze, nacet novy hodnoty a zobrazil je.
umi se actionscript nakonektit treba do mysql?
myslim, ze bych moh nejak periodicky generovat txt.file s novejma hodnotama, ale to mi prijde takovy polovicaty reseni.
prohledal jsem forum, ale odpoved jsem nenasel...
sanxo
Profil *
vstup do databazy najlepsie cez php. interval obnovovania zas prostrednictvom setInterval ()
maxAV
Profil *
diky za odpoved!

jak pres php? actionscript muze nejak volat php?
mik
Profil
Jasne, mrkni v helpu flashe na ukazku kodu pro LoadVars.
slouzi ke cteni dat (napr.TXT) to asi vis,
ale kdyz das do parametru myLoadVarsObjekt.load("mujSkript.php");
precte vsecko co ti PHP ve skriptu vygeneruje, takze
pokud bys mel v PHP (mujSkript.php) posledni radek treba:

echo "myData=tady je text ktery jsem si nejak precetl z DB pomoci PHP&mojeJmeno=MIK";

muzes zjistit posleze
ze:

trace(myLoadVarsObjekt.myData); vypise "tady je text ktery jsem si nejak precetl z DB pomoci PHP";
trace(myLoadVarsObjekt.mojeJmeno); vypise "MIK";


Chce to znat dobre praci s LoadVars a pak nejaky to PHP.
Doufam ze jako voditko dobry.
maxAV
Profil *
perfektni!
diky moc, tohle jsem presne myslel! php "umim" a actionscriptem se prokousu ;-)

jeste jednou diky!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.