Autor Zpráva
Petr1234
Profil *
Cau,

z databze si pomoci PHP cyklu while vypisu cca asi 5 radku. PHP script vypise promenne, ktere si potom Flash nacte a zobrazi. Vygeneruji si tedo toto:

al=Albania at=Austria

takze kdyz ve flashi zavolam promennou al melo by mi to vypsat Albania. A kdyz treba zavolam at, tak zase by mel flash vypsat Austria. No ale muj problem je v tom, ze kdyz zavolam al, takze se mi vypise "Albania at=Austria". Asi to bude treba necim oddelit nebo neco.

Poradi mi nekdo reseni?

Diky Petr
Steve
Profil
oddeluje se to znakem &:
al=Albania&at=Austria
Petr1234
Profil *
ok, dekuji funguje to :)
Anonymní
Profil *
Petr1234
Prosimtě můžeš napsat, jakým způsobemy ty proměnné do toho flashe z php dostáváš?
master
Profil *
pokial viem, php vytiahne data z db,
zapise do file.txt,

a flash precita data z fajlu....

....vie niekto o inom, elegantnejsiom sposobe ?????
Steve
Profil
cist to rovnou z php...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.